![]() |
Prezesik nie m***281;cz mnie. Czy udzielone informacje umo***380;liwi***261; ci udzielenie mi pomocy w zaistnia***322;ym problemie.
|
Cytat:
a skąd masz takie rewelacje? |
DMA włączone. Napęd jest na interfejsie ATAPI. Jeżeli rozbiorę komputer grozi to całkowitym jego zniszczeniem. Dane znalazłem w Nero Info Tool i Everest.
|
ta***347;ma - odkr***281;ci***263; obudow***281; i sprawdzi***263; czy 40-sto czy 80-cio ***380;y***322;owa :]
DMA :czytaj: |
Jestem w tych sprawach laikiem. Prosze o podpowiedż jak to sprawdzić.
|
a DMA? jaka ta***347;ma?
|
Sprostowanie
Jednak zaczeła odzczytywać płyty i to wszystkie. Jednak transfer przy kopiowaniu z płyt jest bardzo niski ( rzędu 80 kb/s - używam TC ). Inny zły objaw jest taki że płyta w napędzie cały czas wiruje ale nie w jednakowym tempie.
|
info
Nie chce odczytywać żadnych płyt. Może rzeczywiście czas żeby spotkał ją CTR+ALT+DEL. Ale nim to nastąpi chciałbym spróbować ją reanimować.
|
moze nadszedl jej kres?
|
Nie chce odczytac zadnych plyt czyli jakich tloczonych czy nagrywalnych ?
|
Problem z nagrywarką TSST L532A
Chciałbym spróbować zmienić firmware tej nagrywarki. Niestety nie wiem jak i skąd wziąść odpowiedni firmware. Mam wersje MT51. Nagrywarka nie chce nagrywać żadnych płyt. Próbowałem wielu programów ( działa tylko na burnatonce ). Ostatnio stwarza problemy nawet przy odczycie płyt. Prosze o pomoc. Mam laptopa ASUS A4000G serie. Procesor P4 3.2, 512 ram, płyta główna ASUSTek wersja biosu 0215. Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuje.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:23. |