![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2007
![]() |
Nagrywarka, Pioneer DVR-K12D, potrzebny nowszy bios
Witam, mam w laptopopie dość stara nagrywarke firmy pioneer i mam z nią od jakiegos czasu kłopocik, tzn po nagraniu płyty DVD,i pomślnym zakończeniu nagrania, jak ją póżniej włożę aby zobaczyć czy nagrała, nie widzi tego i chce formatować dysk czyli ta nagrana wczesniej płyte, jak tą nagraną przez nią płytę włożę do innego kompa z czytnikiem DVD, widzi zapis, hm, pomyslałem że ja zflaschje, czy jak to sie nazywa, ale nie mogę najść nowszej wersji biosu do niej. Oto jej dane :
PIONEER DVD-RV DVR-K12D wersja firmvare 1.10 typ DVD_+R/RW Recorder dane te uzyskałem programem neroinfoToll Może ktoś w swojej łaskawości udostępni mi adres no nowszej wersji boisu lub podpowie czym i w które miejsce ją stuknąć aby jej przeszło, Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Z tego co wiem nie ma nowszego firmware do tej nagrywarki, a na jakich plytach nagrywasz te dane ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.08.2007
![]() |
Nagrywam na +,jak do tej pory nie miałem problemów, młóciła wszystkie plusy ale od niedawna jej się w głowie pomieszało , może już jej czas na emeryture, wolałbym ją jeszcze jakos uratować bo koszt nowej to spory wydatek. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Mialem na mysli producenta plyt
|
![]() |
![]() |