Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych

Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.02.2006, 22:33   #1
kono
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.02.2006
kono w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Potrzebuje bios do SONY DVD RW DW-Q30A

Potrzebuje Bios Do Tej Angrywarki Od Jakiegos Czasu Nieczyta Mi Plyt Cd A Dvd Czyta Normalnie Wiec Niewiem Cy To Wina Bioasu Ale Warto Sprubowac A Niegdzie Niumiem Znalesc Tego Biosu Wiec Prosze O Pomoc
kono jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.02.2006, 23:01   #2
ryba120
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.02.2005
ryba120 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kono
Potrzebuje Bios Do Tej Angrywarki Od Jakiegos Czasu Nieczyta Mi Plyt Cd A Dvd Czyta Normalnie Wiec Niewiem Cy To Wina Bioasu Ale Warto Sprubowac A Niegdzie Niumiem Znalesc Tego Biosu Wiec Prosze O Pomoc
Znależć bios do SONY to nie taka prosta sprawa.
Proponuję jeśli napęd jest jeszcze na gwarancji oddać do serwisu. A może nie da się go naprawić i dadzą nowy. Tak ja zrobiłem po 1,5 roku urzytkowania DVD DW18A i dostałem nówkę DW Q30A
ryba120 jest offline  
Stary 06.02.2006, 23:21   #3
kono
Nowy na forum

Data rejestracji: 06.02.2006
kono w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jak niebedfzie innego wyjscia do w srode z niom jade ale mys ze bedom ja czimali przynajmniej 2 tygodnie mie przeraza
kono jest offline  
Stary 07.02.2006, 00:15   #4
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kono
jak niebedfzie innego wyjscia do w srode z niom jade ale mys ze bedom ja czimali przynajmniej 2 tygodnie mie przeraza
ne hozumim
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline  
Stary 14.02.2006, 16:47   #5
michu22
Nowy na forum

Data rejestracji: 24.01.2006
michu22 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
witam

Tak sie składa ze mam identyczna nagrywarke kupiona 2 tyg temu z biosem YYS3, nie wiem czy u Ciebie tez jest YYs3 czy tez YYs2,ale sprawa ma sie nastepujaco ze Sony DW-Q30A jest to odpowiednik liteona SHW-1635S wiec biosy pod tego liteona pasuja do sony Q30A - prosze http://codeguys.rpc1.org/dvdrw_overview.html

A bosu sony nie znjadziesz bo ostatni to jest yys3.A sony na bebechy tego wlasnie liteona.
Tylko mam problem tak przy okazji moze jakis fachowiec siw wypowiedziec co zrobic zeby sflashowac na bios liteona bo on identyfikuje mi sony Q30a i niechce sflashowac jak sciaganac ewentualne zabezpiueczenia ?

Ostatnio zmieniany przez michu22 : 14.02.2006 o godz. 16:57
michu22 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: