![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2006
![]() |
Potrzebuje bios do SONY DVD RW DW-Q30A
Potrzebuje Bios Do Tej Angrywarki Od Jakiegos Czasu Nieczyta Mi Plyt Cd A Dvd Czyta Normalnie Wiec Niewiem Cy To Wina Bioasu Ale Warto Sprubowac A Niegdzie Niumiem Znalesc Tego Biosu Wiec Prosze O Pomoc
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Cytat:
Proponuję jeśli napęd jest jeszcze na gwarancji oddać do serwisu. A może nie da się go naprawić i dadzą nowy. Tak ja zrobiłem po 1,5 roku urzytkowania DVD DW18A i dostałem nówkę DW Q30A |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.02.2006
![]() |
jak niebedfzie innego wyjscia do w srode z niom jade ale mys ze bedom ja czimali przynajmniej 2 tygodnie mie przeraza
|
![]() |
![]() |
#4 | |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2006
![]() |
witam
Tak sie składa ze mam identyczna nagrywarke kupiona 2 tyg temu z biosem YYS3, nie wiem czy u Ciebie tez jest YYs3 czy tez YYs2,ale sprawa ma sie nastepujaco ze Sony DW-Q30A jest to odpowiednik liteona SHW-1635S wiec biosy pod tego liteona pasuja do sony Q30A - prosze http://codeguys.rpc1.org/dvdrw_overview.html A bosu sony nie znjadziesz bo ostatni to jest yys3.A sony na bebechy tego wlasnie liteona. Tylko mam problem tak przy okazji moze jakis fachowiec siw wypowiedziec co zrobic zeby sflashowac na bios liteona bo on identyfikuje mi sony Q30a i niechce sflashowac jak sciaganac ewentualne zabezpiueczenia ? Ostatnio zmieniany przez michu22 : 14.02.2006 o godz. 16:57 |
![]() |
![]() |
|
|