![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.05.2007
![]() |
Windows Vista i Nagrywarka
Jestem w kropce. Musiałem kupić nowy komputer-razem z Windows Vista. Z Vistą nie jest źle z wyjątkiem nagrywania. Nie mogę nagrywać spod Visty CD i DVD -odtwarzanie jest w porządku. Próbawałem aktualizować sterownik (mam HP dvd840b) ale nie znalazłem sterownika pod Vistę-ten pod XP nie działa. Użycie zewnętrznej nagrywarki Samsunga też wykazało taki sam problem. Przy użyciu Nero 7 nie ma problemu-nagrywarka działa O.K. Zależy mi jednak na nagrywaniu spod Visty bo ma ona bardzo dobry program do tworzenia prezentacji zdjęć (DVD Maker)-chyba lepszy od Nero 7. Proszę o pomoc. Pozdrowienia.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
***379;eby nagrywa***263; pod Vist***261; nie potrzebujesz ***380;adnego sterownika...... Poczytaj w pomocy i obs***322;udze technicznej Windows
czechoj APLIKATOR _ REKULTYWATOR ![]() Ostatnio zmieniany przez czechoj : 04.05.2007 o godz. 11:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Vista i nagrywanie.
Wiem o tym. Próbowałem sterownika bo system nie rozpoznaje mi żadnej nagrywarki. Mam komunikat o niesforatowanym nośniku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dziadek
Zlotowicz
teraz to juz nic nie rozumiem.... nie rozpoznaje nagrywarki.... a widzi p***322;yt***281;?
Najpierw sformatuje p***322;ytk***281; je***347;li wsadzisz j***261; do nap***281;du... i uzyjesz opcji Nagraj pliki na dysku z danymi
czechoj APLIKATOR _ REKULTYWATOR ![]() Ostatnio zmieniany przez czechoj : 04.05.2007 o godz. 12:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Dok***322;adnie, mog***281; odtwarza***263; wszystkie zapisane p***322;ytki. W przypadku w***322;o***380;enia pustego no***347;nika niezale***380;nie czy jest to CD czy DVD otrzymuj***281; komunikat, ***380;e system nie obs***322;uguje tego formatu. Windows Media Player i Windows DVD Maker w og***243;le nie widz***261; nagrywarki. Przy korzystaniu z Nero problem znika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dziadek
Zlotowicz
Panel sterowania -> System rozumiem ***380;e tam jest nagrywaraka widoczna?
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
Oczywi***347;cie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.12.2004
![]() |
z vista ta dziejasie rozne cuda
wypalilem tam kilka plyt dvd dl i wszystkie w polowie maja bardzo duzo bledow a pod xp plyt elegancko sie wypalaja ktos mi powiedzial ze mam za malo ramu zeby wypalac plyty pod vista bo tylko 512ddr ale to chyba jakas bzdura
![]() |
|
|