![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2004
![]() |
Zmiana firmware w LG - wątpliwość.
Mam pyatnie.
Nagrywarka LG 4167B z ver. fimware DL10. Czy mogę bezpośrednio wczytać firmware DL12 ? W pliku txt do DL12 napisane jest że przeznaczony firmware jest dla nagrywarek z ver.DL11. Więc się boję. Proszę o pomoc. Dzięki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.07.2004
![]() |
to Sciagnij sobie ver DL 11 i ja zainstaluj potem zrob DL 12 i po klopocie oczywiscie "restarty" windy zalecane po kazdowej aktualizacji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.10.2005
![]() |
Dawaj na DL12 tak jak ja, wszystko oki. Możesz mieć problemy z wykrywaniem napędu więc jak takie wystąpią to odinstaluj napęd i zainstaluj ponownie z restartami systemu!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.12.2004
![]() |
Ja mam OEM wersje i w instrukcji pisze ze ten bios nie nadaje się do nich i gdzie szukac biosa do wersji OEM
![]()
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 29.07.2004
![]() |
a Ten naped byl kupowany do softu OEM ?? jesli nie to czym sie martwisz ?? ja tez mam naped lg tyle ze 4163b w ver OEM i dawno juz z A101 ma fw A105
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.04.2005
![]() |
siemanko,
ja dzisiaj kupiłem 4167B w wersji OEM i od razu pocisnąłem DL12 przecież BOX to tylko oprogramowanie i pudełko więcej hardware jest taki sam ![]() przyznam szczerze, że jestem trochę rozczarowany nagrywarką... nie czyta mi DVD-R ![]() |
![]() |
![]() |
|
|