![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych Tematy poświęcone modyfikacjom biosów i nagrywarek |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.04.2006
![]() |
Znikające Nagrywarki ????
Witam Szanownych Kolegów
Postanowiłem zawrócić wam głowę moim problemem, a jest on taki ***8211; posiadam laptopa Blockbuster firmy Gericom i do niedawna byłem z niego bardzo zadowolony, może dla tego, że sporadycznie był używany, ale ostatnio troszkę z nim podróżowałem i zaczęły się problemy. Komputer startował i pracował jak należy tylko znikała mi z systemu nagrywarka CD-R, w Biosie też nie było jej widać ***8211; diagnoza napęd do kosza. Zakupiłem nagrywarkę DVD firmy SONY model DW-Q520A po zainstalowaniu nagrywarka pojawiła się w Biosie i w systemie ***8211; wszystko SUPER, ale tylko na jakiś czas, teraz już mój laptop jej też nie widzi a inne laptopy ją widzą i wszystko jest OK. Serwis Gericoma rozkłada ręce mi puchnie głowa a znajomemu serwisantowi prawie wypadają włosy z głowy ***8211; pomocy jak to wszystko posprawdzać i poustawiać żeby było dobrze, może ktoś z was mi pomoże ***8211; z góry serdeczne dzięki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|