![]() |
Argumentują to uszkodzeniem mechanicznym - i że przez prawie pół roku działo... a gwarancja jest tylko na wybrane komponenty w środku konsoli :szczerb:
Zaraz idę studiować zapisy w gwarancji... bo trochę szkoda 150 zł płacić za naprawę na własną rękę... chyba ich podam do tego sądu konsumenckiego ale jeszcze się zorientuję czy jest szansa wygrać... Bo to raczej nie jest normalne co by port się rozleciał od jednokrotnego podłączenia i odłączenia kabla... A kleić kabel na super glue to jakaś parodia... w sprzęcie za 2 koła :ysz: |
A z jakiej racji uniewazniona ? oddaj sprawe do sadu konsumenckiego i wygrasz ;)
|
No i po bólu - konsola wróciła z serwisu
Zresztą tego się spodziewałem: gwarancja nie dość, że odrzucona to jeszcze unieważniona :szczerb: No to teraz pora na szukanie serwisu na własną rękę ;) |
Zrób czarnuli soft bricka :) Jak chłop wyjdzie to ją ożywisz i giercujesz ,jak wróci brick :P
|
NO ale chodzi o to, że konsola nie może mieć śladów zewnętrznych uszkodzeń, bo od razu się skapnie, co jest na rzeczy. Może jakoś softowo ją uwalić? Jakieś inspirujące pomysły?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ona nie chce ajfona, ma już Sony Aqua coś tam. :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale pograł! I o to chodzi, żeby być zadowolonym! :D
|
Cytat:
Wprawdzie to filmik dla PS4 - ale z PS3 można tak samo :taktak: |
Możesz spróbować przestać gotować i sprzątać wtedy może dostaniesz ps4...
|
Berion moja też nie chce umrzeć, a to warunek konieczny, by mi facet PS4 kupił. Można to jakoś subtelnie przyspieszyć?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:06. |