![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#5 | ||||||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako, że o grach od dłuższego już czasu głównie czytam niż faktycznie gram, to doniesienia z E3 śledziłem dość regularnie. Stąd kilka odniesień
![]() Cytat:
Choć można też było przy okazji spróbować wyeliminować poprzednie wady urządzenia, a nie tylko zmniejszać jego rozmiar.. Cytat:
Mam PSP (Slim), ale praktycznie w ogóle z niej nie korzystam, nawet w podróżach, z myślą o których ją kupiłem. Z prostego powodu - na tym po prostu nie ma w co grać. Duże tytuły, dostosowane do małego ekranu nigdy mnie nie przekonywały, a z kolei małych, takich 'gameboyowatych' nigdy za wiele nie było. Seria Minis trochę polepszyła sprawę, ale tu z kolei chęć korzystania z tego skutecznie odbiera cały ten system Media Go i brak praktycznie jakichkolwiek materiałów na temat tytułów dostępnych na stronie. W efekcie mimo, że od dawna miałem ochotę sprawić sobie dwa pinballe, nie zrobiłem tego i raczej nie zrobię ze względu właśnie na konieczność używania dodatkowych programów, których używać nie chcę i nie zamierzam. NDS natomiast to proste gierki, dostosowane do możliwości konsoli, dające krótką, ale przyjemną rozrywkę i nie próbujące na siłę być alternatywą dla komputerów i konsol stacjonarnych. Bo i być nigdy nie miały. A teraz jeszcze dodatkowo dochodzi przewaga w postaci trójwymiarowości (czytając doniesienia bardzo dobrze odwzorowanej) oraz - patrząc na wygląd zapowiadanych gier - także silnej specyfikacji, niewiele już ustępującej PSP. Jak dla mnie walka została wygrana już wcześniej, ale teraz pozycja Nintendo została ostatecznie potwierdzona. Jeśli Sony nic nie zmieni, a na teraz się na to nie zapowiada PSP czego koniec. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
F1, sezon 2010 | andrzejj9 | Off topic | 179 | 21.11.2010 00:12 |
WinDVD 2010 Pro | andrzejj9 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 29.05.2010 18:51 |
XXI Zimowe Igrzyska Olimpijskie - Vancouver 2010 | andrzejj9 | Off topic | 155 | 11.03.2010 08:32 |
Targi E3 2008 Los Angeles | Trilu | Inne | 4 | 16.07.2008 00:23 |