![]() |
Cytat:
|
hehe u mnie (tzn w pewnym miescie na pewnym rynku ) jest juz do kupienia
Playstation 3 ...!! Z tym ze jest na kardridże (identyko jak z pegazusa) , koszt nieduzy : 130 zł. Podchodze zatem do Ruska i pytam : " Pan to prawdziwa , oryginalna PS 3 ? " - Rusek : " A JAK !!!!" No i nie kupilem ...hehe Pluje sobie w brode bo moze ktorys z naszych wschodnich sasiadow podprowadzil testowa sztuke Japoncom... A tak na serio to duzo sie mowi " JA TO MUSZE MIEC , NA BANK KUPIE" ale czemu niewielu pamieta o tym iz bez telewizora HDTV znacznej różnicy nie zobaczymy porownujac najnowsze tytuly PS 2 z pierwszymi grami PS 3.... Zamiast sie zbednie podniecac lepiej zbierac sos na jakis HDTV poki i tak premiere jeszcze ze 3 razy przesuna a HDTV z dnia na dzien tanieje Pozdrawiam wszystkich zapalonych (takich jak ja) Przyjmuje zaklady na poczatkowa cene PS 3 (moj typ 3000 zł ) |
Cytat:
A wracajać do tematu kupie ps3 bo FF,DQ,MGS,Tekken,GT i którys z burnoutów zapewne bedzie tym czego trzeba.Moze cos nowatorskiego w miedzy czasie zapowiedza,ale mi wystarczy ten argument. Zreszta najlepiej miec wszystkie next-next-geny :D || |
Hmm ja chętnie kupie (czyli na pewno kupie :P) ale dopiero jak wyjdzie jakis loader ew. chip...
|
Nie było jeszcze jej premiery :taktak:
|
Kto ma zamiar kupić PS3?
Odpowiadajcie forumowicze.
P.S. Moje wiadomości są ubogie na temat PS3, więc dla mojej informacji podawajcie wszystkie wiadomości, które są wam znane o nowym cacku Sony. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:18. |