![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
- LittleBigPlanet - Rechet & Clank Jak tak - to grywalne są te tytuły - czy nadal kaszana? Czy radzi sobie z oryginalnymi płytkami od PS, czy trzeba kombinować z iso?
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Odmrożony leniwiec
Data rejestracji: 02.03.2018
![]() ![]() |
@mgit
Ten czyli który? Emulator PS3 na PC, zwany RPCS3? Nie testowałem, bo mam bieda sprzęt. ![]() Poza tym nie ma takiej gry na PS3 jak "Ratchet & Clank". Są:
I co w związku z tym? Fakty są takie, że PSP nie ma dostępu do PSS ani w ogóle do SEN. PS3 i PSV niedługo też czeka ten los. A zamiast łączyć konsolę z inną konsolą i robić głupie kombinacje wystarczy ściągnąć na PC paczkę PKG z serwerów Sony z grą na PSX i po wypakowaniu przenieść na PSP pliki EBOOT.PBP, DOCUMENT.DAT i KEYS.BIN (ten trzeba wygenerować) do "ms0:/PSP/GAME/<nazwa jakakolwiek>/". W czasach kiedy PS3 nie była złamana, próbowałem tej karkołomnej sztuki i PS3 za cholerę nie chciała mojej(brata) PSP rozpoznać. Także tego... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do Recheta... wiem, że tego jest sporo... mam chyba ze 4 oryginały na PS3 ![]()
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nero brak Burning ROM | -=Kostek=- | Napędy optyczne DVD | 7 | 04.11.2004 08:57 |
CD ROM + NAgrywara PROBLEM !!!! | Piciu24 | Napędy optyczne CD | 2 | 13.01.2004 15:12 |
Jaki DVD ROM ? | DvHass | Napędy optyczne DVD | 3 | 28.07.2003 12:14 |
cdr teac + cd rom LG = problem -> pomocy ! | idaho | Napędy optyczne CD | 5 | 10.07.2001 08:51 |