![]() |
9 miesi***281;cy i 3ROD, ponadto w headset-cie ju***380; luty zaczynaj***261; si***281; kruszy***263;. To nie jest taki znowu mit.
A co do PS3: na chwile obecn***261; nie oferuje ona praktycznie nic w kwestii gier. Heavenly Sword, 10h gry i co dalej? Trzeba jeszcze poczeka***263; z rok, p***243;***322;tora, a do tej pory cena powinna nieco spa***347;***263;. 2100/2300z***322; to wci***261;***380; maj***261;tek. |
Def Jam Icon, Tekken Dark Resurrection, Gran Turismo HD, Flow, Virtua Fighter 5... Niedlugo Metal Gear Solid, ktory - jak widac po trailerach - zmiazdzy wszystko co istnieje. Cos jeszcze ;-)?
|
Jeszcze Uncharted, Lair, nowy Ratchet and Clank i od biedy Little Big Planet. A w GT5 nie wierzę ;P
|
Nie mowie o GT 5 tylko o GT HD - dostepny w PS3 Store ;-). I nie zpaominaj o Motorstorm i Resistance - szlagiery ^_^!
|
i co zmieni to hd? sztucznie naciagane sterowanie....w tylek ta gre sobie mozna wsadzic
|
GT HD to nic specjalnego... Motorstorm? Nawet nawet. Resistance FoM? Nie grałem, podobno świetny.
No i gdzie te killery? Tylko Heavenly Sword nim jest na razie. Taka jest prawda M@X. |
Ja przy GT HD bawilem sie pysznie ;-). HD mam gdzies bo i tak nie stac mnie na TV do niego - sama rozgrywka wymagajaca, tak jak w GT 4. Zaluj ze nie ruszales Resistance - warto. No i gry artystyczne ("Flow") ktorych X360 nigdy nie zobaczy - odbiorca amerykanski jest na nie zbyt prymitywny... To nie moja klasyfikacja (zeby ktos sie nie poczul urazony) tylko MS... No bo niech mi ktos pokaze cos artystycznego na X360...
|
ty sie zawsze bedziesz bawil pysznie na tym co bedzie ps exclusive....:P
|
CO ja zrobie ze DLA MNIE te gry sa po prostu ciekawsze i lepsze? X360 nie oferuje mi nic ciekawego ;-)... No i ma 3 okregi smierci ^_^...
|
Cytat:
Najwazniejsze w tej chwili sa beta testy takich tytulow jak halo3 (nie lubie) i CoD4 (w tej sie zakochalem i kupie ja bo jest warta $$) ringi sa ale jesli jest gwarancja to czym sie przejmowac ? - no chyba ze przerabiasz (a to forum o przegrywaniu plyt i chyba wszyscy maja przerobinego (czytaj zbanowanego) x0?) czyli nie maja gwarancji i sie jakimis ringami przejmuja :D || - tak to odbieram bo jak mozna tlumaczyc ciagle pisanie o 3czerwonych swiatelkach ?? |
ps3 jest naj i tyle...:D
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=NsaCm9qcOxM ;p - tak na rozluznienie bo "moze pad jest przeznaczony dla dzieci ponizej 15roku zycia?" ;p |
|
Cytat:
|
Ech, dla przykladu :
http://youtube.com/watch?v=D5YPMU5dFJA http://youtube.com/watch?v=dN8bnnHgGhE Jak jest cos podobnego na X360 to chetnie zagram... Zaznaczam, ze do grania we FLOW nie potrzebujemy naciskac ani jednego klawisza - sterujemy wylacznie poprzez wychylanie pada SixAxiS w przestrzeni. Nie ma tu punktow, fragow, systemu start-meta i kolejnych "leveli". GRA jest sensem SAMA W SOBIE. To wlasnie jest gra artystyczna (a moze to juz nawet nie jest gra tylko cos duzo glebszego?). I to jest PIEKNE. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:42. |