![]() |
Jak HD Ready to jeszcze (dosłownie) pół biedy. :) Są też hacki na wide screen (ale taki prawdziwy), do włączenia chyba w nowym OPL (albo w formie cheatów? nie pamiętam). Możesz też podbijać przez konsolę rozdzielczość. Oczywiście to tylko pół środki.
|
PS3 nie mam cfw, wtedy bym nie myślał o ps2 :) a jak tv jest hd ready to rozciągnie do 1280 na 720 to i tak lepiej niz do full hd ... W sumie może zaryzykuje te 200 to czasem tyle daje za pre order na ps3 :) Ale jak coś można doradzić to chętnie się dowiem, napewno nie kupie starego crt :haha:
|
Ja tam bym na jego miejscu wciagnol PS2 fat oraz Network Adaptor , do tego dokupil kabel component i pada bezprzewodowego albo i 2 taki zestaw nie powinien byc drozszy niz 200-250zl i bedziesz szczesliwy gry bedziesz odpalal z HDD i bezprzewodowo bez kabli mial kontroler ;)
|
Obraz PAL to 640x512 i NTSC 640x448 - jakiego byś kabla nie użył to rozciągane będzie to na 1920x1080. A więc obraz nie tylko będzie nieproporcjonalny, ale i rozmazany.
Ostatnie modele PS2 z włączonym OSD Update to SCPH-7xxx z pierwszego kwartału roku w którym były produkowane. A więc nie. Jeśli masz CFW w PS3 to możesz odpalać dowolne gry z PS2 (ale kompatybilność i jakość emulacji jest bardzo różna). |
PlayStation 2 Kupno
Witam, posiadam ps3, może w przyszłośći ps4 a dziś zacząłem się zastanawiać, może by tak ponownie nabyć ps2 .. Jest kilka gier z których nie ma i chyba nie będzie nawet w formie cyfrowej na ps3. Mamy rok 2014 to już będzie 14lat od premiery ps2 :D w którą grało się na kineskopie a teraz mamy lcd panorame 16.9 hd... a ps2 nie ma hdmi i pytanie jak będzie wyglądał obraz na 32 calach? Bo jak straszna kicha to wtedy nie wiem ;/ Moją ps dwójke pozbyłem w roku 2009 na rzecz ps3 używałem wtedy esr i freeMcBot czy jakoś, czy każdy model ps2 nadal da się oszukać ? Bo produkcje zaprzestano od 2013 to ewentualnie modele po 2009 mogłyby być pozbawione takiego myku a nie ukrywam ze na 2 wchodzą w gre kopie :) Chciałbym też otrzymać info nt. padów czy jakieś przejściówki istnieją by przedłużyć kabel. Póki co tyle Dzięki :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:08. |