![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.10.2010
![]() |
ethar, skoro nie tolerujesz piractwa to po co Ci modbo w konsoli? Ja nie jestem piratem, tą grę mam tylko do własnego użytku a o ile mi wiadomo piractwo to głównie rozpowszechnianie (posiadanie oczywiście też ale w mniejszym stopniu). Akurat nie stać mnie na wszystkie gry jakie zapragnę a chciałem zagrać w jedną z najnowszych produkcji EA. Po co jest tyle tematów o FMCB, ESR, o rodzajach płyt i zamęczaniu lasera konsoli kiepskimi nośnikami? Poza tym sam mówisz, że wypalasz na Emtecach. Pisząc tak przeczysz sam sobie.
Piszę składniowo, ponieważ nie lubię czytać postów pisanych chaotycznie. Wolę poświęcić trochę więcej czasu i poprawnie wystukać wszystkie słowa, które później inni będą czytać. PS. Jak ktoś może edytować mój wcześniejszy post a mianowicie chodzi mi usunięcie tych kilku słów: "Tylko teraz takie pytanie." Ostatnio zmieniany przez BulwiQ : 09.12.2010 o godz. 21:45 |
![]() |
Tagi |
czyta, laser, ps2, wolno |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Poblem z czytaniem płyt PS2 | gruby_marek | Hardware | 3 | 05.08.2010 14:37 |
PS2 Fat, problem z portami. | DanielVII | Hardware | 5 | 20.05.2010 21:03 |
problem z gra na ps2 | owczar2701 | Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole | 2 | 13.10.2009 14:30 |
ASUS E616 - problem z czytaniem płyt DVD | aras-n | Napędy optyczne DVD | 12 | 22.03.2005 18:59 |
Problem z czytaniem płyt RW | chst | Off topic | 8 | 03.08.2003 09:34 |