![]() |
jak dla mnie jej styl to dno :( juz bardziej X360 mi sie podoba a nawet Wii.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sam mialem taki przypadek, tylko ze z telefonem. |
Są wady, które będą wracać jak bumerang, co wynika z konstrukcji tego czy innego modelu.
|
Cytat:
No tak, ale w czsie tej gwarancji, przypuscmy 12 miesiecy, jezeli dany produkt ma wade to raczej zostanie ona ujawniona, w okresie objetym gwarancja:taktak: |
Cytat:
|
Najmocniej przepraszam ze przeszkadzam, ale od czego jest GWARANCJA ?!?!
|
Zgadza się. Ale to nie pierwszy przypadek w historii:
PSX -> SCPH-1xxx seria ta posiadała zasilacz zbyt blisko napędu co w konsekwencji prowadziło do nadmierngo nagrzewania całej konsoli (kiedyś nie stosowano radiatorów itp... bo i po co?). PS2 -> SCPH-1xxxx słyszałem o jakiś problemach ze sterownikami do DVD-V. Ponadto brak 'portu' expansion bay (choć tego to nie potwierdzę). PSP -> Problemy z hot/dead px (do dziś są, ale nie na taką skalę ;) ). |
Cytat:
|
Zawsze mnie bawiły kolejki, namioty, rozboje etc.. przed premierą nowych platform. Tym bardziej, że potem się na ogół okazuje iż pierwsze wersje/partie są 'upośledzone'... Może dlatego jestem taki złośliwy, ponieważ mnie nie stać na kupno konsoli w dniu premiery? he he coś w tym jest ;)
|
no to będą stać po gry :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No a premiera tuz tuz - zostal tydzien do japonskiej premiery :-). Licze, ze na YouTube lub gdziekolwiek (IGN?) bedzie relacja z premiery. Ciekawe co bedzie launchtitle'm.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |