![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Inne Tematy, które nie mieszczą się w pozostałych kategoriach. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.09.2006
![]() |
Serwisy W Calej Polsce-gdzie tanio zmodyfikowac swoja konsole ?
otoz wiem ze jestem nowym uzytkownikiem i wiele osob zapewne jak zwykle na nowych patrzy na moj nick z przymrozeniem oka ,ale pokusilo mnie o zalozenie nowego tematu pt. "Serwisy W Całej Polsce" gdyz przeszukalem wszystkie strony nie nie uzylem Opcji SZUKAJ ja przeszukalem wszystko dokladnie po kolei jedna strona po drugiej a potem dopiero SZUKAJ... Mysle ze dla wielu uzytkownikow przydalo by sie cos w tym stylu i na pewno wielu z nich szuka odpowiedniego servisu do przerobienia swojej konsoli ......wiec jezeli temat niezostanie usuniety prosze o wpisywanie Duzymi Wyraznymi Literami Najlepiej drukowanymi miasta z ktorego pochodzimy i pod spodem dane dotyczace serwisu tzn jalepiej szczegolowe np. ja dam pierwszy
OLSZTYN Firma Handlowo Uslugowa "DRAGON" pl.Jed.Słowiańskiej 1 pl. Pułaskiego 6-"DOMAR"Avans OfertaFirmy : *Konsole Sony Playstation 1-2,DreamCast,Game Boy ,Pegasus *Gry i Akcesoria do konsol,szeroki wybor gier,kierownice,kartridge *Walkmany ,sluchawki,radia,magnetofony,wieze *Kasety audio-video,baterie,radio-budziki,zwegarki *Serwis Play Station 1-2,naprawa ,modernizacja ,doradztwo *Salon Gier -zagraj na miejscu !! pl.pułaskiego ...... TEL.SERWIS :0602-307-866 TelSKLEP 533-78-61 Ostatnio zmieniany przez Sparky91 : 05.09.2006 o godz. 21:40 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|