Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Inne (https://forum.cdrinfo.pl/f36/)
-   -   Sony szpieguje ;) (https://forum.cdrinfo.pl/f36/sony-szpieguje-87037/)

Berion 13.04.2011 16:09

PS3 do pracy (a więc i do grania) nie wymaga połączenia internetowego...

Połączenie jest wymagane wyłącznie jeśli chcesz zagrać z kimś online.

Myszop 13.04.2011 15:58

chodzi mi o to że jak uruchamia PS3 pisze że musi się połączyć z internetem czy coś tam... bez tego grać nie może... a on nie ma neta...

frog 13.04.2011 15:46

@Myszop ale o co ci chodzi ?

Myszop 13.04.2011 14:55

wtrącę się do tematu.
Sony nie pomyśleli o niektórych użytkownikach ps3...
Kolega kupił tydzień temu PS3 i musi ekstra łączyć się z netem a go nie ma, coś da się z tym zrobić? kupił slima ;d

ethar 27.03.2011 01:49

Yyyy.... hmmmm.... czy ja tytuł pamiętam... pierwsza plansza była w płonącym budynku... BTW... jak już znalazłem roma... tej gry to nie było tam jednej planszy... mianowicie zimowej gdzie na samym końcu była biała mysz w skórze jako boss... ktoś wie czemu roma "wykastrowali"? Wybaczcie za moja składnie... ;]

Berion 26.03.2011 18:16

Trzecie żółwie jak mniemam? Manhatan Project. Inne są niestrawne. :)

ethar 26.03.2011 11:40

"I dla takich gier mam nadzieje ze graf da rade zrobic takiego dualbotta zebysmy ogli odpalac OFW i CFW or LINUXa." Trochę to takie nierealne... ale też mam nadzieję ;] Co do Multi... ja preferowałem zawsze na dwóch przy jednym monitorze... pamiętam jak się grało w Zółwie Ninja na pegazusa... a jakie emocje były :D

arcade 26.03.2011 11:25

Cytat:

Napisany przez frog (Post 1152928)
mam nadzieje ze graf da rade zrobic takiego dualbotta zebysmy ogli odpalac OFW i CFW or LINUXa. No normalnie sle mu flacha ! ;)

Jo mu podrzuca kista mam rzut beretem do niego.;)

frog 26.03.2011 10:33

Takie napizdzanie w CODa np. to tak dla odprezenia sie dobre ;) CHociaz sam juz malo co w FPSy gram. I pierwsza gra za jaka bede tesknil ze nie mam multi to Uncharted 3. W
U2 multi byl rewelacyjny. Czy to napizdzanie w przeciwnikow bezensu ;) Czy co-opy. To samo w Red Dead Redemption. Te gry mutli jak dla mnie mialy SWIETNY. I dla takich gier mam nadzieje ze graf da rade zrobic takiego dualbotta zebysmy ogli odpalac OFW i CFW or LINUXa. No normalnie sle mu flacha ! ;)

Berion 26.03.2011 10:25

Nie sądzę. Potrzebna dużo floty na utrzymanie takiej sieci.

Dla gier, które pozwalają na grę po LAN są XLinkKai czy coś w ten deseń, ale to oczywiście namiastka PSN. Nie wiem co tak wszyscy się uparli na ten online. Nie uważacie że gra online to strata czasu? ;P Rozumiem jeszcze jak np. w RE5 można w co-opie przejść scenariusz, ale taki np. Call of Gluty gdzie się biega i 'napiżdża' w siebie bez celu to IMHO jest kompletnie bez sensu.

ethar 26.03.2011 01:05

Właśnie ktoś wspominał kiedyś tam, o alternatywnie PSN... coś tworzone przez Userów... pamięta to ktoś? To się jakoś rozwija?;]

arcade 26.03.2011 00:21

Chyba widać na skale Swiatową jakie mają podejscie do klieta ,po tym jak od nich teraz juz promieniuje ,a dalej wciskają kit ze wszystko jest pod zupełną kontrolą tylko troszeczkę wody polejemy i będzie GIT.
GIT będzie a $ony nie będzie, ot co sprawiedliwości zadość ,zostanie tylko #ony Ameryka ,bo japan to cza ofoliować szczelnie i do kontenera ze,radioaktiw .
Walka #ony o dobro firmy przeskoczyła ussera po drodze i zapomnieli co to wo-gule jest "usser"-TAK TO TRZEBA INTERPRETOWAĆ .

Pozdrowionka dla wszystkich .

A mi się przypomniało, tak sie te skosniookie zapędziły ze uchwalaniem ustaw dla całego globu !userów! ze juz niedługo nasz ustawodawca zniknie z naszej planety bo szkoda ze nie pilnował nosa na własnej GLEBIE.

Na kwiatki sie nie sciepuje bo nie mam.-na #ony

Patrix 24.03.2011 20:41

Cytat:

Napisany przez frog (Post 1152663)
Jesli nie bedziesz chcial grac w multiplayer to PSN jest ci zbyteczne

Nie pisałem, że nie chcę* :)
Jeśli to nie jest plota, to co Bieron pisał,
to źle rozgrywają swoją walkę podejściem do klienta i pewnie będzie tylko gorzej.

-
* obecnie chyba czas przeszły: nie chciałem

frog 24.03.2011 20:34

Jesli nie bedziesz chcial grac w multiplayer to PSN jest ci zbyteczne a za tem podawanie jakichkolwiek danych tez. Sposob na roczne gry z allegro bez problemu wykonasz bez podawania komukolwiek jakichkolwiek danych takze git.

Patrix 24.03.2011 18:17

@frog,
homebrew to jedno, ale myślałem to rozegrać na zasadzie,
że cofnąłbym się z premierami o rok (oryginały z allegro).
Nie mam ochoty im dawać żadnych danych osobowych na PSN...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:26.