![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Kupię/Sprzedam/Zamienię Oferty kupna, sprzedaży, zamiany. Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z zasadami jakie panują w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Dekoder Sagemcom DSI87 do Cyfry+
Witam,
Do sprzedania mam prawie nie używany dekoder Sagemcom DSI87 od Cyfry+. Tuner jest moją własnością, posiadam do niego pudełko oraz papiery poświadczające własność (pilot, gwarancja, zasilacz też jest, generalnie jest cały komplet). Kupiony w zeszłym roku jako zamiennik do Pace PVR, widocznego również na zdjęciu (Pace jest nie na sprzedaż). Niestety przegrał z Pace z powodu braku drugiej głowicy sat. Sprzęt umożliwa podłączenie dysku twardego, uaktywnia się wtedy timeshit oraz nagrywanie programów. Sprzęt nie sprawiał mi problemów, nie było żadnych niebieskich ekranów itp na mojej Bravii. Preferuję odbiór osobisty w Warszawie, tak aby każdy mógł obejrzeć i przetestować dekoder przed zakupem. Sprzedaję z powodu rozwiązania umowy z Cyfrą+ (sławne podwyżki marcowe..) tak więc bez karty Cyfry dekoder jest dla mnie bezużyteczny. Cena: 150 zł*do negocjacji
![]() Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 25.01.2012 o godz. 19:42 Powód: dodanie ceny |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
Sagemcom DSI87
Czy oferta sprzedazy jest jeszcze aktualna?
Jesli tak to prosze o szybki kontakt Pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
sagemcom dsi87, timeshit |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
nagrywarka, dekoder i rozdzielacz euro - problem | Marchewka | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 8 | 05.06.2010 20:28 |
Skąd można pobrać softwarowy dekoder dvd | Arnold | DVD-Video | 11 | 12.09.2008 23:08 |
Nagrywarka Samsung DVD-HR753 i dekoder Cyfry | vogar | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 1 | 08.10.2007 19:49 |
Nagrywarka DVD + dekoder, nie odbiera sygnału z anteny, problem z podłączeniem. | Maciek90 | Domowy sprzęt Audio/Video (nagrywarki, odtwarzacze DVD, Blu-ray, odtwarzacze sieciowe, TV) | 25 | 04.09.2007 16:23 |
Jakim programem znależć cyfry w napisach | sharesnake | Off topic | 1 | 09.03.2007 22:16 |