![]() |
@Pele144 ryzykuje negatywa na allegro - jeśli trafi na kumatego kupca.
Bo logi są sprzeczne z zapewnieniami na aukcji (jak i w tym temacie). Dla mnie osobiście dziwne, że ta zakładka wcześniej została pominięta - cóż nie ma się tu czym pochwalić :) Także od autora tematu zależy jak teraz postąpi. |
A teraz zepsutego sprzętu wyrzucać do śmieci nie wolno, można za to mandat zapłacić...:fiu:
|
Cóż dysk idealny do przenoszenia danych. Bady można oznaczyć i wyłączyć z użytku ;)
|
Cytat:
Możesz mi nie uwierzyć, ale nie jestem znawcą dysków na tyle żeby powiedział mi coś log 'Health' i nie kierowałem się nie niczym pomijając go. Zawsze staram się dokładnie opisać sprzedawany przedmiot, żeby uniknąć nieporozumień i zbędnych pytań, ale widzę, że teraz pominąłem ważną rzecz wynikającą z mojej niewiedzy. Myśle jednak, że lepsze to niż np.: kupić na takiej aukcji :ysz: Dodałem logi do aukcji :) |
Cytat:
Owszem nie jest napisane a skoro nie jest to ludzie tego nie wiedzą (szklanej kuli nawet w erze nie mają). Tego nawet tutaj nie wiedzieliśmy aż do do tego momentu. Sam teraz widzisz jakiego zajechanego grzmota od kogoś odkupiłeś ;) Cytat:
Powodzenia || |
Cytat:
|
@patrix dysk byl wylaczny 5556 razy a nie 116
power cykle to ilosc cykli wyl/wl zasilania parametr 0C a parametr 04 ukresla ilosc nieudanych prob rozkrecenia talezy na wlasciwe obtoty po zalaczeniu zasilania |
Cytat:
Jednak to nie zmienia sytuacji złej kondycji dysku :taktak: Dostałeś http://forum.cdrinfo.pl/images/reput...tation_pos.gif za uwagę :) |
@Patrix
gdyby dysk był w stanie idealnym, kupiłbyś go ? pozdrawiam |
@Arepo a co to ma do rzeczy ? Nie nie kupiłbym.
A Ty byłbyś zadowolony z kupna takiego dysku, gdyby ktoś nie drążył tematu (a zarazem wady nie wyszłyby na jaw) i przekonałbyś się o tych wadach dopiero w domu ? |
Cytat:
Cytat:
Mam wrażenie, że od początku chodziło o zrobienie zamieszania, a że akurat coś udało się znaleźć to jesteś usprawiedliwiony. Na pewno ludzie z Allegro, którzy nie mają pojęcia o tym wątku będą Ci wdzięczni, bo tutaj i tak nikt nic nie kupi. pozdrawiam |
Cytat:
Poprostu u nas na forum w tym dziale wymuszamy dobrą jakość ogłoszeń (ostatnie ogłoszenie o gamecube też pojechaliśmy i poleciało) :> Przyznałem się do zbyt szybkiej interpretacji jednej opcji co praktycznie nic nie zmienia, a wyniki poza tym każdy widzi sam. Regulamin tego nie zabrania. Cytat:
Byłbyś zadowolony z kupna takiego dysku (opis przedmiotu piękny), gdyby ktoś nie drążył tematu (a zarazem wady nie wyszłyby na jaw) i przekonałbyś się o tych wadach dopiero w domu ? |
haha i te 7 fotek wyglądu zewn. jakby koleś samochód sprzedawał:wow: jedna by stykła imo. No i do tych fotek zakładka health i wyszło "gówno w złotku":haha:
Przecież to uszkodzony dysk... no ale z zewnątrz piękna błyszcząca blacha plus guma:ysz: edit: no i brawo Patrix niech się inni uczą jak kupować sprawne sprzęty i nie dać sobie wcisnąć złomu |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Twoje stwierdzenie "pojechaliśmy i poleciało" jest całą kwintesencją tego tematu :taktak:. pozdrawiam |
Cytat:
Arepo ja wiem, że się czepiam nie musisz mi tego uświadamiać bo wiem o co Ci chodzi :taktak: Czy słusznie każdy ocenia sam. Cytat:
Cytat:
Temat wyczerpany || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:56. |