![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Kupię/Sprzedam/Zamienię Oferty kupna, sprzedaży, zamiany. Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z zasadami jakie panują w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinus W 500 V z softem Fritz - przetarg ofertowy :)
Sprzedam Sinus W 500V z softem Fritz
Do sprzedania 2 identyczne sztuki, ale można kupić jedną. W zestawie: baza, słuchawka, zasilacz. Co to jest ten Sinus, w skrócie: elegancki routeromodem z WI-FI, bramką VoIP i ładną słuchawką. Estetyka jak TV Telefunken, naprawdę gustowny sprzęcik ![]() Więcej jest w sieci, proszę poszukać. Skąd to mam: pół roku temu kupił to mój znajomy i oczywiście dał mi abym skonfigurował I tak sobie leżą. A mi się nie chce.Czasu nie mam.To jest po niemiecku, którego nie znam. A Niemce oprócz że mają inna język, to inna logika ustawień. Nein! Uwaga! Achtung! Minen! W/g mnie to może i niezły sprzęt, ale dla zapaleńców. Jeśli nie jesteś geekiem, to przemyśl. Bo w sieci już pełno postów "jak to uruchomić, please pomóżcie". Przed wysyłką zrobię defaultowe ustawienia. Z tego co na razie widzę, to WI-Fi ma ładny zasięg. Gdybym miał coś więcej sprawdzić, to proszę pytać co konkretnie. Jakieś logi przez telnet wywala. Stan obudowy: no używane to jest, ale nie widać żadnych rys czy przetarć, bardzo ładnie wyglądają. Akumulatorki będą do wymiany, 2xAAA, bo te co są, to jakieś cudaki. CENA: proszę o propozycje, na Allegro stoją coś koło 150, po tyle chyba były kupione. Towar nie jest wystawiony na Allegro, przynajmniej na razie (bo mi się nie chce). Dzisiaj jest podobno najgorszy dzień w roku, w radio słyszałem. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cena, bo poleci.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Թ
aaa, faktycznie, regulamin
![]() no dobra, niech będzie 150 zł + przesyłka PP widzę, że na allegro po 350 zł stoi http://allegro.pl/item795908393_rout...w500v_avm.html |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Թ
Odpowiadając na pytania z PW:
- sama słuchawka ma język angielski, niemiecki, turecki i menu słuchawki oceniam na przejrzyste (anglosaskie ). To jest identyczna słuchawka jak swissvoice.- po niemiecku jest tylko menu routeromodemu; jest możliwość zmiany na angielski, ale nietrwała; oprócz tego są skrypty linuxowe po angielsku, którymi można wszystko ustawić no i oczywiście przez telnet jest konsola unix, która też jest eng - sprzęt pracuje zarówno na Annnex A oraz Annex B, poprzez wymianę sterownika; procedury opisane w sieci - WANem może być ADSL, LAN oraz WLAN, do wyboru - pracuje jako WI-FI AP Station i to ładnie, chip Texas Instruments - może pracować jako stacjonarny telefon oraz jednocześnie VoIP; jest dialplan; jest sekretarka - słuchawka działa w DECT, nie WI-FI - to zaleta Dodam, że prawie identyczny sprzęt Fritza kosztuje 700 zł. |
|
|
|
![]() |
|
|