Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Kupię/Sprzedam/Zamienię

Kupię/Sprzedam/Zamienię Oferty kupna, sprzedaży, zamiany. Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z zasadami jakie panują w tym dziale.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 26.10.2009, 21:00   #1
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Sinus W 500 V z softem Fritz - przetarg ofertowy :)

Sprzedam Sinus W 500V z softem Fritz

Do sprzedania 2 identyczne sztuki, ale można kupić jedną.

W zestawie: baza, słuchawka, zasilacz.

Co to jest ten Sinus, w skrócie: elegancki routeromodem z WI-FI, bramką VoIP i ładną słuchawką.
Estetyka jak TV Telefunken, naprawdę gustowny sprzęcik
Więcej jest w sieci, proszę poszukać.

Skąd to mam: pół roku temu kupił to mój znajomy i oczywiście dał mi abym skonfigurował I tak sobie leżą. A mi się nie chce.Czasu nie mam.
To jest po niemiecku, którego nie znam. A Niemce oprócz że mają inna język, to inna logika ustawień. Nein!

Uwaga! Achtung! Minen!
W/g mnie to może i niezły sprzęt, ale dla zapaleńców. Jeśli nie jesteś geekiem, to przemyśl. Bo w sieci już pełno postów "jak to uruchomić, please pomóżcie". Przed wysyłką zrobię defaultowe ustawienia.

Z tego co na razie widzę, to WI-Fi ma ładny zasięg. Gdybym miał coś więcej sprawdzić, to proszę pytać co konkretnie. Jakieś logi przez telnet wywala.

Stan obudowy: no używane to jest, ale nie widać żadnych rys czy przetarć, bardzo ładnie wyglądają.
Akumulatorki będą do wymiany, 2xAAA, bo te co są, to jakieś cudaki.

CENA: proszę o propozycje, na Allegro stoją coś koło 150, po tyle chyba były kupione.

Towar nie jest wystawiony na Allegro, przynajmniej na razie (bo mi się nie chce). Dzisiaj jest podobno najgorszy dzień w roku, w radio słyszałem.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.10.2009, 22:12   #2
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cena, bo poleci.

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.10.2009, 01:23   #3
pali
Թ

pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
aaa, faktycznie, regulamin

no dobra, niech będzie 150 zł + przesyłka PP

widzę, że na allegro po 350 zł stoi http://allegro.pl/item795908393_rout...w500v_avm.html
Stary 30.10.2009, 10:40   #4
pali
Թ

Odpowiadając na pytania z PW:

- sama słuchawka ma język angielski, niemiecki, turecki i menu słuchawki oceniam na przejrzyste (anglosaskie ). To jest identyczna słuchawka jak swissvoice.
- po niemiecku jest tylko menu routeromodemu; jest możliwość zmiany na angielski, ale nietrwała; oprócz tego są skrypty linuxowe po angielsku, którymi można wszystko ustawić no i oczywiście przez telnet jest konsola unix, która też jest eng

- sprzęt pracuje zarówno na Annnex A oraz Annex B, poprzez wymianę sterownika; procedury opisane w sieci

- WANem może być ADSL, LAN oraz WLAN, do wyboru

- pracuje jako WI-FI AP Station i to ładnie, chip Texas Instruments

- może pracować jako stacjonarny telefon oraz jednocześnie VoIP; jest dialplan; jest sekretarka

- słuchawka działa w DECT, nie WI-FI - to zaleta

Dodam, że prawie identyczny sprzęt Fritza kosztuje 700 zł.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: