Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Kupię/Sprzedam/Zamienię

Kupię/Sprzedam/Zamienię Oferty kupna, sprzedaży, zamiany. Przed założeniem nowego tematu zapoznaj się z zasadami jakie panują w tym dziale.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 27.06.2013, 22:52   #9
Y2J
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.02.2013
Y2J zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Berion, czytałem i słyszałem nie raz że model 5000X jest najbardziej zoptymalizowany pod kątem technologicznym, wydajności itp. Co o tym sądzisz? Dopytuje bo może niepotrzebnie ubzdurałem sobie pomysł z tą wymianą.

Co do argumentów na pewno można dodać że konsola byłaby 4 lata młodsza. Pytanie tylko czy 13 lat a 9 robi jakąś różnicę w przypadku PS2. W każdym bądź razie, biorąc pod uwagę to o czym piszesz tym bardziej nie będzie żadnej tragedii jeśli nie znajdę 5000X w dobrym stanie.

Misiozol, jaki "zachód"? Konsol szukam na Allegro i Tablicy. Nie wiem jak 'na zachodzie', u nas nadal sobie cenią, jedyna SCPH 50004 w bdb stanie na jaką trafiłem była wystawiona za 200 zł (sama konsola, zero dodatków) sprzedawca nie chciał opuścić nawet złotówki. Nie mógł bym mu tyle dać, tyle to wyniósł mnie cały zestaw razem z Network Adapterem.
Y2J jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: