![]() |
W ajfonie niczego nie trzeba polepszać, robi profesjonalne zdjęcia, tak powiedzieli na sabacie aplowym i koniec, kropka.
|
@revolver0
To można opatentować :D Wyjdzie taniej niż teleobiektyw :D @ed hunter Robi takie super ekstra sweet focie, że są przystawki co by obiektyw canona zamontować :D Po co kupować body, jak można kupić sam obiektyw + przystawkę + obiektyw i mamy to samo plus możliwość dzwonienia |
A tutaj jest poradnik jak wykonać xD klik
|
Dark rozglądnie się po alternatywnych źródłach dystrybucji :rotfl:
|
Gdyby Wieśka 1 dali, może graficznie nie tak ładny ale moim zdaniem o wiele ciekawszy.
ALe wracając do tematu choćby nie wiem jak głupio taka nakładka wyglądała, zawsze rozszerza możliwości aparatu chociażby o dodatkowy zoom. |
revolver0 ja taką lornetkę "***1089;***1076;***1077;***1083;***1072;***1085;***1086; ***1074; ***1057;***1057;***1057;P" to mam, dostałem od dziadka - ile lat ona trzyma to nie wiem ale działa nadal bez żadnych problemów, nikt jej nie oliwił, mechanizmy chodzą elegancko :D
|
xD, to chwila zabawy i czekamy na zdjęcia.
Tym Wiedźminem się zainteresowałeś? |
2 nie wejdzie, 1 na minimum może :'( A na kartę floty brakuje :(
|
Cytat:
|
Do tego czasu - to kupi za grosze na steam :P
|
Strasznie szkoda bo grałem u kumpla i się strasznie podobał :(
Jak (cudem) będę miał (kiedyś w odległej przyszłości) nowego kompa to będzie must have do zagrania :) |
To byś grę już miał, zresztą na Twoim CI pójdzie jak byś miał grafę pokroju radeon 6670.
|
Cytat:
Ja za pierwszą wypłatę kupiłem sobie Nokie E50 -> w tedy był to hit - a jaka radość - ta niezależność finansowa, a potem czar dorosłości prysł :D |
No coś będę musiał znaleźć :) Komputer zostanie ten co mam, myślałem o samej karcie :)
|
Witam. Bardzo ładne zdjęcia. Też dorzucę za kilka dni..... Wszystkim- wszystkiego najlepszego...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |