![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Obiektyw do smartfona
Myślę nad kupnem obiektywu do smartfona (huawei p20 pro). Na razie oglądałam takie zwykłe na allegro... Może mi ktoś powiedzieć czy warto?
![]() ![]() Zależy mi na: - dokumentowaniu detali - jakimś fajnym efekcie, może rybie oko - coś praktycznego i nie za milion monet ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do tego wystarcza telefon
![]()
![]() |
#3 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takie zestawy makro/rybie oko itp? Wszystko produkowane w Chinach i pewnie przyjeżdża do nas z Aliexpress. Kup co tańsze i ma więcej bajerów, bo jakością będzie podobnie tak czy inaczej. Tylko nie wiem czy takie obiektywy nie zepsują nieco jakości zdjęć, choć w P20 Pro jest ona na tak wysokim poziomie że jest z czego schodzić.
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Data rejestracji: 26.10.2008
@Dark ten post to jaks sciema, zaraz nam tu bedzie wypisywal gdzie to mozna takie obiektywy znalezc
![]() ![]()
![]() |
#5 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
p20 pro w dzisiejszych czasach ... ale i tak ma super makro
jak napisał Miesiek SCIEMA |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja wiem że dzisiaj sie telefony zmienia co 3 miesiące bo różnice między generacjami są tak niesamowicie wielkie, że trzeba wywalać kilka tysięcy co kwartał... Ale P20 Pro to nie jest wcale jakiś stary model a aparat nadal robi świetne fotki. Wiem bo mój brat taki ma, jak zobaczyłem zdjęcia które zrobił to przyznam troszkę mi szczęka opadła
![]() Ale tylko troszkę bo mój Nikon i tak robi lepsze ![]()
![]() |
Tagi |
obiektyw, smartfona |
|
|