![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
Olympus info.
Olympus wydal nowe Olympus Master 2 zgodne z windows vista
do sciagniecia z tego linka. https://emporium.olympus.com/downloa...aster20win.zip pozwala na podstawowa obrobke fotek i najwazniejsze wgranie nowego firmwaru dla naszego aparatu.
Ostatnio zmieniany przez zorg : 24.03.2007 o godz. 19:15 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Dzięki za info.
Jednak osobiście mając w przeszłości różne Olki nigdy nie doczekałem się nowszego firmware, więc ta opcja to raczej bajer marketingowy
|
|
|
|
#3 |
|
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
ja wgrywalem 2x w 800 i 725 dla przykladu , a w tejchwili sa jest jeszcze wersje jezykowe ! chyba z 12.
wiec zawsze sie moze przydac. nie pisze ze trzeba odrazu uzywac.
|
|
|
#4 |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Mo***380;e co***347; si***281; zmieni***322;o w najnowszym sprz***281;cie, do starszych nikt firmware nigdy nie uaktualni***322;.
Co do wersji j***281;zykowych, to fajna sprawa. Do starszych te***380; by powsta***322;y, ale nie wiem czy kto***347; umie wyci***261;gn***261;***263; soft z telefonu? Raczej kiepsko z tym.
|
|
![]() |
|
|