![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja polecam Canona A620 :)
Robiłem fotki A95 i jest troszkę wolny w łapaniu ostrości. A A620 jest szybszy bo jest z nowym prockiem, ma lepszą optykę i nie zżera tak akumulatorków:) |
Cytat:
za 50% więcej kasy to musi być lepszy ^_^ :spoko: |
Troche dlugo to trwalo, ale nareszcie, nie dawno udalo mi sie zakupic wlasna cyfrowke. Bo wielu bojach, to z brakiem funduszy, to ze znalezieniem dogodnej oferty ratalnej udalo mi sie w koncu dokonac zakupu :).
Padlo na Canona A610, do ktorego od razu dokupilem SD 256 MB i akumulatorki Energizera 2500mAh. Mysle, ze dokonalem dobrego zakupu, troszke czytalem wasze wypowiedzi na forum i generalnie polecaliscie ten aparat. Teraz mysle, ze zyskacie nowego uzytkownika w tym dziale, bo postram sie wrzucac tutaj co nieco z fotek, ktore udalo mi sie zrobic. Wielkie dzieki i :piwo: za pomoc w wyborze aparatu, jest swietny. :) |
Debiut już widziałem, czekam na następne fotki. :D
:piwo: |
A610 mimo nowosci elektronicznych niewiele rozni sie w robieniu zdjec od modeli nizszych A510 - A520 tylko kase trzepie sie wieksza
|
czero dokonałeś godnego wyboru :]
Aparat--> :spoko: Aku--> :spoko: mam te same wymiatają po prostu w długosci działania SD--> nie wiem jakiej firmy, pojemność powinna Ci wystarczyć. Pomyśl jeszcze nad dobrą ładowarką najlepiej mikroprocesorową, futerałem na aparat, a jak chcesz się bawić w idealne zdjęcia i te dzienne i te nocne polecam statyw. pozdro |
Przyznam, że dziwi mnie, że nikt tu nie polecił Fuji...
Olympusy Canony Nikony nawet Minolty - całkiem dobre wyroby ale Fuji raczej im nie ustępuje a pod kątem jakości modele 5500-5600 całkiem nieźle wypadają. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:43. |