![]() |
jestem ZA, już kiedyś pisałem o tym że "naciapane" jest od tych tylu przyklejonych.
|
No ja to się wypowiedziałem w poście nr 5 :]
|
Cytat:
Co o tym myślicie? |
Jestem narazie za tym aby zostawic to tak jak jest a subforum faktycznie byloby narazie nieporozumieniem
|
W tym momencie to mógłby być trochę przerost formy nad treścią.. Ale w przyszłości, jeśli dział się rozwinie..
|
To może sub dział? "Do wklejania" zdjęć ???
|
Cytat:
|
Cytat:
Wiecie... mnie to lotto. Wyraziłem tylko swoje zdanie :) A może lepiej będzie jak się zrobi sub forum w Fotografii i tam będą tematy "do wklejania" zdjęć ??? Byłby wilk syty i owca cała :D |
stwierdzam ze jest OK
ale prawda jest taka ze mozna sie wszystkiego przyczepic jak ktos sie uprze |
Fakt ilość przyklejonych tematów razi w oczy, ale postawiem siebie w sytuacji - szukam czegoś na temat aparatów, może jakiegoś zdjęcia i to pomogłoby bardzo. Fakt nr2 jest bardzo przejrzyście
Jestem za, a nawet przeciw ;p |
Na razie niech jeszcze kilka osób się wypowie i najwyżej, jeśli będą głosy i za i przeciw, to zrobimy jakąś ankietę. Wcale nie upieram się, że musi być tak, jak teraz. Jednak uważam, że poprzednio było wyjątkowo nieprzejrzyście..
|
@Air
dobre - poleci reputa :D |
Zawsze chciałem napisać post w temacie, gdzie więcej jest postów Mod'ów niż normalnych uzyszkodników
Marzenie się spełniło :D Dzięki :piwo: |
Jak dla mnie to jest to mało estetyczne; razi w oczy... Zdecydowanie za dużo jest tematów przyklejonych.
Dział ten nie jest jakiś duży i jak dotąd mieści się na jednej/dwóch stronie/stronach. |
Cytat:
ale kiedy ten dział stanie się ruchliwym tematem bo stosunkowo mało jest tu zakładanych nowych topiców i łatwo odnaleźć poszczególne tematy. Nie no zostawmy tak. Nie komentuje aby to likwidować bo jesto to jakiś sposób :) P.S. Chopoki w nocnych fotkach moje pierwsze zdjęcie :) w sumie drugie, ale pierwsze swoim aparatem :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:47. |