![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TAni, ale dobry aparat - mysle o canon A410
Stalo sie tak ze moj canon A510 wypadl mi z samochodu i ten upadek go uszkodzil, akurat mialem wazne zdjecia sluzbowe w terenie. Byl na gwarancji ale sa boje z serwisu ze to moje uszkodzenie mechaniczne a nie blad aparatu.
Tymczasem potrzebuje niemal na gwalt cos taniego ale dobrego, z automatem i manualem, cos co wlaczy lampe kiedy jest potrzeba i wylaczy kiedy nie chce,... potrzebuje go zarowno do pracy, zdjecia beda makro i mikro czasem oraz jakies rodzinne domowe i pejzarze okoliczne... nie mam zupelnie zbyt duzo kasy, mam nadzeje ze mojego A510 uda sie naprawic i nie chce inwestowac w cos drogiego, mysle wlasnie o canonie A410 jest calkiem przyzwoity w opisach, nawet A400 ma dobre recenzje Oczywiscie kazda inna firma tez jest mile widziana oprocz canona, chociaz dla mnie canon to canon i nigdy nie interesowalem sie innym sprzetem (oprocz nikona mialem kiedys coolpixa 2500+) Co proponujecie?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|