![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wiem, ale to kosztuje
na poczatek kupilem 3 obiektywy pokrywajace caly zakres ogniskowych od 18mm do 300mm oba pentaxy (18-55 oraz 50-200) uchodza za dobre w swojej klasie, bija na glowe kity innych firm (no - Nikona moze niekoniecznie - zalezy na ktore forum zajzysz ![]() kolejne beda drozsze i lepsze, ale kazde z tych szkiel kosztuje tyle co aparat z kitem - ma to byc 10-20 oraz stalka 30 f/1.4 do portretow (wolalbym 35, ale nie znalazlem), prawdopodobnie sigmy, ale byc moze pentaxa a co do zdjec - to byl moj pierwszy raz z tym aparatem i przy paskudnej pogodzie - i tak jestem pod wrazeniem dla sprzetu (malo kto decyduje sie pokazac swoje w ogole pierwsze zdjecia z jakiegokolwiek aparatu, tym bardziej pierszego dSLR - najpierw trzeba sie go nauczyc) i jestem z tego zadowolony - rokuje obiecujaco imho
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 12.02.2009 o godz. 15:20 Powód: usuniety edit i dany jako oddzielny, bo edit i odpowiedz poszly jednoczesnie |
![]() |
![]() |
Tagi |
aparat, filtr |
|
|