![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe a dopiero co mówiłeś że słabe szkła
![]() Ale nie przejmuj sie, ma co prawda taki ale przecież wciąż nie ma takiego czytałem kiedyś recenzję tego drugiego. Wiesz, nawet dobry ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zdjęć to zależy czy chcemy uzyskać superrealistyczną fotkę, czy coś w rodzaju dzieła sztuki. W tym drugim wypadku wszystkie chwyty dozwolone, i dlatego te zdjęcia mi sie podobają. Zdjęcie oryginalne tych ptaków jest płaskie i nieciekawe. Zaakcenowany kolor wpłynął na nie korzystnie ![]() Tutaj http://www.tlc-systems.com/artzen2-0105.htm są ciekawe fotki doświadczonego fotografa (pracował dla amerykańsich gazet). Patrz jakie rzeczy wyczynia... ![]() Wciskając prev i next na dole strony można zobaczyć więcej. Gość robi dzieło ze słupa wysokiego napięcia...aczkolwiek nie jest to na pewno mój styl. btw. gość jest Włochem związanym z Polką. Może dlatego jego zdjęcia są ładne (zasługa Polki) ale nie doskonałe (wina Włocha) ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 16.06.2009 o godz. 13:35 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
aparat, filtr |