![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Małe porównanie FZ38 i nowego FZ100.
Jak dla mnie po prostu tragedia ![]() Nie moge pojąć jak ten sprzęt dostał na photographyblog "highly recommended" i 4 gwiazdki za jakosć! Kliknijcie aby powiekszyć. Za 500USD to jest dramat. Seria FZ zeszła na psy ![]() Gdybym go kupił jako następce FZ8, sprzedałbym go po godzinie. Ale na pewno nie kupie, ja bym go za darmo nie chciał ![]() Starym zrobiłem 11 tys zdjęć i daje mu zasłużone 10/10. Za tę cenę i jak na 2007 rok - po prostu cudo. Miejmy nadzieje że Canon nie zgłupiał i coś rozsądnego wypuści. @Arepo , ISO1600 w słońcu to pewnie efekt "cyfrowej stabilizacji" @Andrzejj9, pamietam Twoje przygody z TZ5. Do tej pory sie dziwie, bo to z tego co wiem bardzo dobry aparat ![]() Źródło: http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcfz100/ ![]() Swoją drogą FZ38 wypada nie najgorzej nawet w porównaniu do LX3. Cała nadzieja teraz w FZ40/45. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 14.08.2010 o godz. 19:44 |
![]() |
![]() |
Tagi |
aparat, filtr |
|
|