![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
tak przegladam sobie te zestawy ochronne do mojego A510 i sam sie zastanawiam, ale z drugiej strony aparat jest po to aby z niego korzystać co będzie to będzie i na pewno nie stawiam, że pierwsze co padnie to zabrudzony obiektyw albo uszkodzony bo to juz trzeba miec pecha pozatym co najczesciej sie dzieje z obiektywem to defekt (tzn. brud
![]() Jedyne co by mnie interesowało to "szare filtry" bo tego mi brakuje, często jest za jasno. Przeglądam i przeglądam i pieje w twarz ludziom którzy piszą takie kur** bzdury: "Wreszcie na Twoich zdjęciach niebo będzie niebieskie , a nie białe" ... do ch*** przykręć sobie gościu przysłone, zmniejsz czas naświetlania i masz niebo niebieskie bez Twoich chińskich filtrów. Sory za słówka, ale jak czytam jak lamery sprzedają lame.rą tanie teksty to mnie ![]()
![]() nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 09.09.2005 o godz. 01:38 |
![]() |
![]() |
Tagi |
aparat, filtr |
|
|