Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Fotografia

Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.02.2006, 15:13   #1
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez frog
Nie wiecie czy ta stabilizacja obrazu w S2 rzeczywiscie cos pomaga? Bo czytalem komentarze ze niby o dupe rozbic jest i ze w panasonicach jest lepsza. Kurde ta tak mi sie widzi ten Canonik
stabilizacja pomaga i to wyraźnie, w Panasonicu może jest lepsza? nie wiem.
Canon S2 IS to wypasiona zabawka, tylu bajerów nie ma chyba nic w tej cenie, ale Panasonic ma pierścienie na obiektywie.....

sam nie wiem, jak dla mnie to S2 IS jest dobry, wiadomo, że CHCĘ LEPSZY
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.02.2006, 15:29   #2
tom-as
Zamyślony

Data rejestracji: 21.01.2006
tom-as niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Miałem okazję pstryknąć parę fotek za pomocą Fuji s9500 (w sklepie) i chciałbym dać je do oceny czy są poruszone czy nie. Fotki robione z reki, max zoom (10,7x), aparat w trubie auto (ustawił ISO 400). Oceńcie sami.
I tak dla jasności to są 2 fotki połaczone w IrfanView w jedną całość.

Jak na mój pierwszy kontakt z tym aparatem nie jest źle (tak myśle).
Cytat:
Napisany przez ed hunter
ale Panasonic ma pierścienie na obiektywie.....
Fuji s9500 również (a jest to ekstra sprawa) ale nie ma stabilizacji

@ed hunter a jak jest z obudową?? podobno jest podatna na zarysowania (tak wyczytałem)

Ostatnio zmieniany przez tom-as : 13.02.2006 o godz. 15:33
tom-as jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
aparat, filtr

Twoje uprawnienia: