![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Fotografia Forum poświęcone wszelakim zagadnienom związanym z fotografią, obróbką zdjęć itd. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wawelski - czemu rozmowa z Toba automatycznie przeradza sie w...
niewazne, eh... nie podalem zadnego argumentu - poniewaz nie przekonywalem nikogo do NIE kupowania aparatu z obracanym ekranem nie twierdze tez, ze taki ekran jest gorszy, wrecz przeciwnie co wiecej - odpisujac na pytanie uzytkownika ktory aparat wybrac, napisalem, ze wymienione aparaty praktycznie (czyli dla uzykownika) roznia sie tym, co widac, czyli m.in. obecnoscia obracanego ekranu i ze na podstawie cech widocznych powinien dokonac wyboru - czyli, jezeli uwaza, ze ekran taki mu jest potrzebny,to niech kupi aparat z takowym ale napisalem tez, ze taki ekran nie jest niezbedny - od lat w aparatach profesjonalnych takiego czegos nie ma i jakos sie to nie zmienia, choc technicznie nie jest niemozliwe (fakt - ekran juz by tylko obraz elektroniczny pokazywal, a nie bezposrednio z matowki) i sam po latach zabawy w fotografie uwazam, ze jest to bajer zbedny choc nie przecze - w wielu przypadkach pomaga w zyciu poniewaz nie bedzie mnie teraz, wiec zanim zaczniesz mnie cytowac wyrywkowo i czepiac sie zdan wyrwanych z kontekstu - prosze przeczytaj CALA moja wypowiedz przynajmniej 3 razy ![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
aparat, filtr |
|
|