![]() |
Cytat:
|
zapewne tak właśnie będzie ale już chciał bym mieć je w domu.
http://img703.imageshack.us/img703/2805/59447003.jpg |
Dobiegnie do 3 miesięcy, to będzie ryczeć jak wichry na Przylądku Horn, w wieku miesięcy sześciu zostaniesz obsikany na twarz przy przewijaniu, w wieku około roku zje coś, czego nie powinna, ale znalazła, będziecie umierać ze strachu, ale nic się nie stanie, potem zaczyna chodzić, potem ucieka pod nadjeżdżające samochody, potem jest czas na wycieranie wszystkiego łapkami i zlizywanie ich, potem najgorsze.... pytanie dlaczego koszmar! :blink:
Na dzisiaj starczy. :D |
Cytat:
w dzień nie jest łatwo ją obudzić nawet na karmienie za to w nocy koncertuje. niestety mam jeszcze kilka dni, żeby pospać, mała ma żółtaczkę i musi posiedzieć w inkubatorze - święta w szpitalu :( |
A ty to wiesz oczywiście z opowiadań :rotfl:
|
Cytat:
Gratulacje! :sluze: |
Gratulacje !!
:sluze: |
i właśnie dlatego moja córka będzie miała psa (nie suczkę) :mruga:
|
Przystosowałem się :)
|
Cytat:
oczywiście bez urazy! |
Cytat:
Ja mam dwie, żonę, a pies też suka! Jakoś żyję, tylko kucam przy siusianiu :) |
Cytat:
Cytat:
niech zostanie "będę miał córę!", jakiś taki sentyment mam :mruga: Cytat:
całe łóżko dla mnie, oglądam w TV to co chcę, gacie rzucam na środek sypialni i nikt nie marudzi! :spoko: niestety nic co dobre nie trwa wiecznie - jutro odbieram dziewczyny ze szpitala :( |
No i git. Gratulacje. Relacjonuj co jakiś czas. Za 18 lat już sami z Klaudią na forum pogadamy.
|
Tak.
A teraz to masz już całkiem przerąbane. |
Gratuluje !!! no i teraz zaczyna Ci się na nowo życiorys :) . Ale głowa do góry :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:46. |