![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#1 |
Berserk
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
[Zdjęcia] Problemy, Pytania, Porady
Witam
Niedawno kupiłem sobie Aparat Fujifilm fx_s6500fd. Nigdy nie miałem do czynienia z tak zaawansowanym aparatem, więc studiuję różne poradniki, śledzę wątki na cyberfoto itd., jednak nie wiele mogę znaleźć informacji dotyczących mojego problemu (nawet nie wiem jakich słów kluczowych użyć). Mam problemy z zachowaniem pionów na zdjęciach wewnątrz pomieszczenia. Oto przykład: ![]() ![]() Jak widać na pierwszym zdjęciu lewa strona kłacie się w lewo, a prawa kładzie się w prawo ![]() 2-gi problem to obróbka i przesłanie zdjęcia. Moja żona wystawia czasami ubranka na allegro no i nie ukrywam, ze dobre zdjecia = wieksza kasa z aukcji. Czytałem wiele porad jak wyciąć ze zdjęcia jeden obiekt, ale co użytkownik to każdy poleca inny program. Obecnie mam zainstalowanych kilka programów i każdym potrafię zrobić tylko jedną rzecz, a i tak wyciąć ubranka z tłą mi się nie udało ![]() Chodzi mi o coś takiego : ![]() Kolejne pytanie to jakiego programu i jakiego serwisu byście używali do przesyłania zdjęć. Przy wystawieniu zestawów ubranek dla dzieci bywa męczące wgrywanie 40 zdjęć... Chodzi mi dokłądnie o maksymalne zautomatyzowanie poniższej procedury: 1. Zmniejszenie zdjęcia do wielkości 800x600 2. wgranie zdjęć na serwer 3. zczytanie kodu jaki trzeba wkleić do allegro (najlepiej wszystkich wgranych zdjęć) w postaci pełnego zdjęcia, a nie miniaturki. Wiem ze imageshack.us daje możliwość zgrania wszystkich wgranych zdjęć, ale niestety tylko w postaci miniaturek ![]() Dzięki za pomoc Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|