![]() |
Tak.
Z tego co widzę to tylko Grzeniowi się trafiły koty wybrakowane. |
Cytat:
|
Jeszcze taka dzisiejsza historyjka. Nie a propo tego konkretnego kota, ale jego dwójki dzieci, które jeszcze mamy.
Jest taka zabawka, która nazywa się Bird. Generalnie jest to najlepsza zabawka dla kotów, jaka istnieje i wiedzieliśmy już o tym. Jak również o tym, że trzeba uważać, gdzie się ją odkłada. Najlepiej, żeby koty w ogóle nie widziały, gdzie. Wczoraj najwyraźniej jednak zobaczyły, chociaż położyliśmy nad telewizorem (wysoko) nową zapakowaną. Dzisiaj zobaczyliśmy, że koty tak - najpierw wlazły nad telewizor, stamtąd tą zabawkę ściągnęły (rodzaj wędki) i zawlokły do innego pokoju. Tam przegryzły folię i zabawkę z niej wyciągnęły. Potem znaleźliśmy, jak z nią latały po domu, a pewnie gdyby trochę później, to jeszcze zdążyłyby ją złożyć ;) Generalnie polecam zabawkę ;) |
|
Mój półroczny kocurek tyle żre, że już jest kwadratowy, a jeszcze nie skróciłem go o jajka. Tylko łepek ma mały. :haha:
Załącznik 59202 |
Jakbym już gdzieś widział tego kwadrata :hmm:
|
W kwadratowni?
|
|
chyba straciłem już poczucie humoru...
|
nie masz fejsbuka... ja takie rzeczy widzę codziennie... :sciana:
|
a.. to przynajmniej wiem, czemu ten portal służy :>
|
raczej jakich zamieszczajacy ma kolegow :szczerb:
|
raczej kuzynostwo, które ledwo od trawy odrasta...
|
Szkodnik tak śpi w moim wyrze, już nie wiadomo ile godzin, pozycję zmienia, ale obudzić się nie ma zamiaru. :)
Załącznik 60721 |
Edziu zastrzel dziada!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:28. |