![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#361 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#362 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
Witam! Widze że ładne foty tu "trzaskacie" - ja niestety nie mam własnej cyfrówki, ale na święta dostałem telefon Sony Ericsson W800i - oto dwie przykładowe fotki (resztki po wigilii
) zrobione w trybie macro.Myślę że jak na telefon nie jest źle ps. Aparat ma 2 mega pixele ![]()
|
|
|
|
#363 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
nie no bez przesady
zdjecie macro... ale zeby cos na tym zdjeciu bylo... nie jest to personalnie do nikogo, ale widzac zdjecia gumek do olowka, puszek po napojach i kupy na talezu zaczynam sie zastanawiac o co chodzi... co nie zmienia faktu ze jestem pozytywnie zaskoczony jakoscia tych zdjec z komorki
|
|
|
|
|
|
#364 |
|
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Jakosc jest faktycznie b.przyzwoita natomiast obiekt nie do przyjecia
![]() Wybaczcie ale po przesileniu wigilijnym 2 zdjecie przypomina mi nie powiem co
|
|
|
#365 |
|
Author
Zlotowicz
Calme - nie musisz mowic - ja juz napisalem ^_^
|
|
|
|
|
|
#366 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 15.12.2003
![]() |
hehehe no nie ma co fotki to dałem eleganckie (kupa na tależu to ryba po grecku
). To były fotki próbne i dopiero się uczę więc jak zrobie jakieś fajne fotki to napewno zapodam ( i obiecuje że będą sensowniejsze :cool: ). Cieszy mnie że co do jednego jesteście zgodni - jakość jak na telefon jest b. dobraPozdro
|
|
|
|
#367 |
|
PWr
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nieco historii: po ponad pol roku zastanawiania sie nad modelem aparatu wkoncu wybralem.
poczatkowo chcialem kodaka z740 bo mialem malo kasy, w tym czasie nieco uzbieralem i zmienilem typy na sony h1 i canona s2... od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem CANONA!! zaczynam dopiero bawic sie fotografia i chyba mam niezly poczatek... obrobka graficzna corel photo-paint 11 http://img453.imageshack.us/img453/9729/oko7kc.jpg ocencie zdjecie...
![]() Nie Gadaj z Idiotą. Sprowadzi Cię Do Swojego Poziomu. Potem Pokona Doświadczeniem. Ostatnio zmieniany przez s_tuden_t : 28.12.2005 o godz. 12:22 |
|
|
|
|
|
#368 |
|
Author
Zlotowicz
wyglada ze link poprawny, ale zdjecie ma bledy
albo uszkodzony uploadowales, albo sie uszkodzil w trakcie przesylania edit: ok, teraz ju smiga ![]() zdjecie ladne, nawet bardzo - tylko drobne uwagi mala glebia ostrosci - za mala w tym przypadku, co widac daj wieksza przyslone i krotsza ogniskowa - i tak zdjecie przycinasz w oku tez widac refleks aparatu i fotografa - to mozna usunac w kompie (choc moze byc trudne, zeby nie zniszczyc samego oka) albo sprobowac zrobic zdjecie z troche wiekszej odleglosci - jak juz wspmnailem i tak zdjecie przycinasz ale jak juz wspomnialem to drobne uwagi, jest dobrze
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 28.12.2005 o godz. 14:44 |
|
|
|
|
|
#369 | |
|
PWr
Cytat:
z penoscia skorzystam z tych wskazowek ale w miedzy czasie sopelek, robiony 3 dni temu wiec jeszcze bez stosowania powyzszych radhttp://img526.imageshack.us/img526/910/sopel0yc.jpg bez obrobki graficznej, jedynie wykadrowane. |
|
|
|
|
|
|
#370 |
|
Author
Zlotowicz
i wlasnie dla takich ludzi warto tu pisac s_tuden_t
![]() imho zdjecie bedzie ciekawsze jesli sprobujesz zlapac ostrosc nie na samym sopelku, a na tym, co sie odbija w kropli - cos jak drugie zdjecie tutaj http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...&postcount=355 - sam sie dopiero ucze ![]() choc oczywiscie to Ty jestes Tworca i to Ty decydujesz co chcesz pokazac ![]() fajne zdjatko
|
|
|
|
|
|
#371 | |||
|
PWr
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#372 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Mikołaj
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#373 | |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
pomijając prawy dolny róg i tego, być może artystycznego kleksa (nie miałem siły się przyjrzeć) to ja p..... ja chcę zobaczy taki widok w tym roku na żywca!!!!!!! jak sił starczy to Zrób kilka fotek tych pagórków i zamieść......strasznie chętnie popatrzę
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.12.2005 o godz. 00:00 |
|
|
|
|
|
|
#374 |
|
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maly czy duzy przebieg?
|
|
|
#375 | |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
![]() |
|
|