![]() |
J abym sie tak nie smial... zobaczycie wieczorem, jak stado ufoli bedzie was gonic! gdzie uciekniecie?
|
:)
mialem nadzieje ze zniknie tak do poniedzialku || ale nic z tego.. tego posta pisze wlasnie z umcsu... pozdrowienia z nieistniejacego miasta dla wszystkich forumowiczow. |
Cytat:
|
to znaczy za ja tez zniknalem... ??? no nic jade do UMCS zobacze czy jeszcze istnieje...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
które następne? |
Cytat:
|
Cytat:
ale koniec swiata byl juz???:( ja znow przegapilam:( wiem bedzie jeszcze kilka razy koniec swiata, ale jesli znow przegapie??? :( pozdrawiam z nadal istniejacego LUBLINA :respect: |
Ja jestem z Inowrocławia.
I nic ciekawego się nie zdarzyło. Nawet kwiaty i znicze były na swoim miejscu. Jednak zdarzyło się coś bardzo dziwnego. Sprzedawczyni w sklepie sprzedała tylko w ten dzień 500 butelek wina. A w każde inne święto idzie tego 700-1000. |
idę sprawdzić czy kosmici nie wypili mi kawy? jeśli tak to puszczam jodłowanie jak w "Marsjanie atakują" :szczerb:
|
Cytat:
|
to my jeszcze żyjemy ???
To przecież niemożliwe ;) |
Cytat:
niestety to samo zaczyna się dziać z internetem... i mamy potem kolejne końce świata, usuwanie plików systemowych - rzekomo groźnych wirusów, bojkot benzyny :> i inne łańcuszki :D |
Cytat:
Siedzi gość przed telewizorem późno w nocy i w pewnym momencie spiker mówi za godzinę będzie koniec świata i ekran gaśnie. Zdenerwowany koleś podchodzi do telewizora, wali go pięścią i mówi, a kiedy będzie program na jutro? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:37. |