![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Gość
|
Wiem, ze to straszne co sie stalo w NY, ale niezapominajcie o I i II wojnie swiatowej, holocaust, podczas tych wojen zginelo milony niewinnych ludzi, tylko ze to stalo sie w Europie w krajach malo znanych, a gdy ktos "zaatakowal" (nie mozna tego doslownie nazwac atakiem) USA to na swiecie wielkie oburzenie "Jak oni mogli, przeciez oni zaatakowali ameryke to jest nie dopuszczalne" Ludzie juz zapomnieli o wiele straszniejszych tragediach, Chocby ta co sie ciagle dzieje w "Palestynie" tam codziennie gina niwinni ludzie a oni tylko mowia o tym w newsach i to wszystko. Prezydent mysli ze jest panem swiata. jak jeszcze zacznie z irakiem to dopiero beda dymy ale to juz powazne bo sie Irak nie da. Najpierw Usa budowalo dla talibow w afganistanie fortece w gorach a teraz je atakuja czegos tu nie rozmiem. Ja nie jestem za Osama tylko mowie ze Sa owiele straszniejsze rzeczy od WTC i ludzie o nich zapomnieli. Chocby taki Wietnam Usa sie wtracilo i zginelo bardzo duzo ludzi.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
a czy ktoś by o nas pamiętał, gdybyśmy tak stali się celem ataku? pomijam, oczywiście, sprawę, kto i co miałby atakować u nas...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Wali mnie polityka, zapaliłem ze tych niewinnych którzy zgineli.
![]() |
#21 | |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Cytat:
Nie jestem bezkrytyczny w stosunku do posunięć amerykańskich elit, z prezydentem na czele, ale co do ingerencji USA w różnych rejonach świata to mógłbym długo z tobą polemizować. - Tylko że to nie jest ani właściwy czas, ani właściwe miejsce. Wirzę, że ci którzy zapalili te wirtualne świece, zapalili je dla zwykłych ludzi, którzy zginęli w tych samolotach, dla tych którzy spłonęli w gruzach budynków, dla pasażerów czwartego samolotu, którzy zdając sobie sprawę ze swojej beznadziejnej sytuacji zdobyli się na walkę i uniemożliwili za cenę własnego życia kolejne uderzenie na wybrany przez terrorystów cel. Te świece paliliśmy także dla ratowników, którzy zginęli próbując ratować ofiary z WTC. Ci wszyscy ludzie zasługują chyba na naszą pamięć i na to by nazwać ich bohaterami... Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 12.09.2002 o godz. 08:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
świeczki to jedynie pusty gest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... to nie jest pusty gest, to wyraz ludzkiej przyzwoitości i solidarności przez małe "s".
![]() |
#25 | |
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Cytat:
Ija również
![]() |
![]() |
#27 |
Gość
|
Mi tez jest szkoda tych ludzi tylko gdyby ta sama sytuacja sie stala w kraju trzeciego swiata to byloby o tym najwyzej przez miesiac mowione w wiadomosciach. Prawda jest taka a nie inna. Milony ludzi umiera w afryce z braku jedzinia i lekarstw i o tych ludziach sie zapomina. Bush zamiast niszczyc powienien powinien budowac.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.09.2002
![]() |
A ja nie zapale
I zgadzam się z przedmówcą,Ameryka nic nam nie dała Sprzedali nas w Jałcie i nech nikt mi nie mówi że to było 50 lat temu.Dzieki temu mamy teraz takie rzeczy w Polsce a nie inne ,Nie pochwalam ataku ale też nie mam zamiaru się litować nad Amerykańskim społeczeństwem ,,Nic za darmo'' to ich maksyma.
![]() |
#29 | |
Gość
|
Re: A ja nie zapale
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Wyrejestrowany