Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 11.09.2002, 23:20   #16
/||\aster
Gość

Wiem, ze to straszne co sie stalo w NY, ale niezapominajcie o I i II wojnie swiatowej, holocaust, podczas tych wojen zginelo milony niewinnych ludzi, tylko ze to stalo sie w Europie w krajach malo znanych, a gdy ktos "zaatakowal" (nie mozna tego doslownie nazwac atakiem) USA to na swiecie wielkie oburzenie "Jak oni mogli, przeciez oni zaatakowali ameryke to jest nie dopuszczalne" Ludzie juz zapomnieli o wiele straszniejszych tragediach, Chocby ta co sie ciagle dzieje w "Palestynie" tam codziennie gina niwinni ludzie a oni tylko mowia o tym w newsach i to wszystko. Prezydent mysli ze jest panem swiata. jak jeszcze zacznie z irakiem to dopiero beda dymy ale to juz powazne bo sie Irak nie da. Najpierw Usa budowalo dla talibow w afganistanie fortece w gorach a teraz je atakuja czegos tu nie rozmiem. Ja nie jestem za Osama tylko mowie ze Sa owiele straszniejsze rzeczy od WTC i ludzie o nich zapomnieli. Chocby taki Wietnam Usa sie wtracilo i zginelo bardzo duzo ludzi.
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.09.2002, 23:36   #17
mapsajm
odeszły MAJSTER

Data rejestracji: 24.02.2002
mapsajm niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a czy ktoś by o nas pamiętał, gdybyśmy tak stali się celem ataku? pomijam, oczywiście, sprawę, kto i co miałby atakować u nas...
mapsajm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.09.2002, 23:42   #18
/||\aster
Gość

Cytat:
mapsajm napisa***322;(a)
a czy ktoś by o nas pamiętał, gdybyśmy tak stali się celem ataku? pomijam, oczywiście, sprawę, kto i co miałby atakować u nas...
To jest caly problem nikt o takiej Polsce nie pamieta.
Stary 12.09.2002, 00:39   #19
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wali mnie polityka, zapaliłem ze tych niewinnych którzy zgineli.
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2002, 07:00   #20
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Sniper napisa***322;(a)
Święta racja.
Stary 12.09.2002, 07:45   #21
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)
Wiem, ze to straszne co sie stalo w NY, ale niezapominajcie o I i II wojnie swiatowej, holocaust, podczas tych wojen zginelo milony niewinnych ludzi, tylko ze to stalo sie w Europie w krajach malo znanych, a gdy ktos "zaatakowal" (nie mozna tego doslownie nazwac atakiem) USA to na swiecie wielkie oburzenie "Jak oni mogli, przeciez oni zaatakowali ameryke to jest nie dopuszczalne" Ludzie juz zapomnieli o wiele straszniejszych tragediach, Chocby ta co sie ciagle dzieje w "Palestynie" tam codziennie gina niwinni ludzie a oni tylko mowia o tym w newsach i to wszystko. Prezydent mysli ze jest panem swiata. jak jeszcze zacznie z irakiem to dopiero beda dymy ale to juz powazne bo sie Irak nie da. Najpierw Usa budowalo dla talibow w afganistanie fortece w gorach a teraz je atakuja czegos tu nie rozmiem. Ja nie jestem za Osama tylko mowie ze Sa owiele straszniejsze rzeczy od WTC i ludzie o nich zapomnieli. Chocby taki Wietnam Usa sie wtracilo i zginelo bardzo duzo ludzi.
A czemu winne są tysiące cywilów, którzy zgnięli rok temu w WTC, Pentagon'ie i w Pensylwani ? To dla nich palimy te świece, nie dla polityków i wojskowych. A "patriotą" przypomnę tylko, że Polacy też tam zginęli.
Nie jestem bezkrytyczny w stosunku do posunięć amerykańskich elit, z prezydentem na czele, ale co do ingerencji USA w różnych rejonach świata to mógłbym długo z tobą polemizować. - Tylko że to nie jest ani właściwy czas, ani właściwe miejsce.
Wirzę, że ci którzy zapalili te wirtualne świece, zapalili je dla zwykłych ludzi, którzy zginęli w tych samolotach, dla tych którzy spłonęli w gruzach budynków, dla pasażerów czwartego samolotu, którzy zdając sobie sprawę ze swojej beznadziejnej sytuacji zdobyli się na walkę i uniemożliwili za cenę własnego życia kolejne uderzenie na wybrany przez terrorystów cel. Te świece paliliśmy także dla ratowników, którzy zginęli próbując ratować ofiary z WTC. Ci wszyscy ludzie zasługują chyba na naszą pamięć i na to by nazwać ich bohaterami...

Ostatnio zmieniany przez Sebastian997 : 12.09.2002 o godz. 08:01
Sebastian997 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2002, 16:25   #22
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Sniper napisa***322;(a)
ja także
tomgoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.09.2002, 23:57   #23
mapsajm
odeszły MAJSTER

Cytat:
Sebastian997 napisa***322;(a)

A czemu winne są tysiące cywilów, którzy zgnięli rok temu w WTC, Pentagon'ie i w Pensylwani ? To dla nich palimy te świece, nie dla polityków i wojskowych.
super. zgadzam się z tobą całkowicie. mam jeszcze jedno malutkie pytanko: dlaczego nei palimy świec ofiarom hiv w afryce południowej, uranu w iraku, afganistanie i na bałkanach? może dlatego, że oni przegrali lub są przegrani?
świeczki to jedynie pusty gest
Stary 13.09.2002, 00:29   #24
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... to nie jest pusty gest, to wyraz ludzkiej przyzwoitości i solidarności przez małe "s".
Stary 13.09.2002, 01:10   #25
mapsajm
odeszły MAJSTER

Cytat:
Zetoxa napisa***322;(a)
... to nie jest pusty gest, to wyraz ludzkiej przyzwoitości i solidarności przez małe "s".
pamiętasz, jak gadaliśmy o stronach startowych? masz "pajacyka". dzięki tobie ja też mam. to jest solidarność i przyzwoitość
Stary 13.09.2002, 02:20   #26
TeacMan
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.08.2001
TeacMan zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Sniper napisał(a)

Ija również

http://s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=82993
TeacMan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.09.2002, 02:25   #27
/||\aster
Gość

Mi tez jest szkoda tych ludzi tylko gdyby ta sama sytuacja sie stala w kraju trzeciego swiata to byloby o tym najwyzej przez miesiac mowione w wiadomosciach. Prawda jest taka a nie inna. Milony ludzi umiera w afryce z braku jedzinia i lekarstw i o tych ludziach sie zapomina. Bush zamiast niszczyc powienien powinien budowac.
Stary 13.09.2002, 02:38   #28
bart220
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.09.2002
bart220 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja nie zapale

I zgadzam się z przedmówcą,Ameryka nic nam nie dała Sprzedali nas w Jałcie i nech nikt mi nie mówi że to było 50 lat temu.Dzieki temu mamy teraz takie rzeczy w Polsce a nie inne ,Nie pochwalam ataku ale też nie mam zamiaru się litować nad Amerykańskim społeczeństwem ,,Nic za darmo'' to ich maksyma.
Stary 13.09.2002, 02:43   #29
/||\aster
Gość

Re: A ja nie zapale

Cytat:
bart220 napisa***322;(a)
,,Nic za darmo'' to ich maksyma.
Uwazaja sie za panow Swiata to teraz musza konsekwencje ponosic. Gdyby USA nie zignorowalo ostrzezen (bo pewnie w to nie wierzyli, ze ich panow swiata moze ktos zaatakowac) to by nei bylo tych topicow.
Stary 13.09.2002, 16:58   #30
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zapalona

Zapalona

Nich zginie osama binladen
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: