![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"11" na mundial
MS sie zblizaja wiec mozna podyskutowac
![]() jaka 11 i kadra powinna wg was pojechac? moje typy bramkarze j. dudek a. boruc t. kuszczak obroncy m. baszczynski t. klos j. bak d. dudka m. zewlakow m. jop m. lewandowski m. kus pomocnicy k. kosowski j. krzynowek (?) m. szymkowiak r. sobolewski s. mila a. radomski blaszczykowski ![]() napastnicy m. zurawski t. frankowski e. smolarek g. rasiak lub l. sosin podst 11 wg mnie 3-4-3 kuszczak baszczynski - klos (bak) - zewlakow (dudka) kosowski <-> krzynowek - szymkowiak - krzynowek <-> kosowski zurawski smolarek - zurawski
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
jak znam "wyczyny" naszej jedenastki to dostan***261; klapsa i nawet z grupy nie wype***322;zn***261;
drewnialdo da popis i b***281;dzie jak zwykle ![]()
![]() |
#3 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nudzi i drazni mnie juz sytuacja z rasiakiem
jaki by nie byl nie ma kogo powolac na jego miejsce nawet kielbasa (piechna) moim zdaniem nie powinien grac za niego no ale wrocmy do tematu jakim jest wasza 11 na mundial ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
moja jedenastka?
hmmm.... 1 Brazylia 2 Argentyna 3 Niemcy 4 Anglia 5 Hiszpania 6 Wlochy 7 Francja 8 Holandia 9 Szwecja 10 Portugalia 11 Czechy bede ogladal mecze glownie wyzej wymienionych druzyn ![]() (na lawce rezerwowej Ghana, Togo, Tunezja oraz Polska) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
boruc
baszczynski-bak-jop-dudka smolarek-sobolewski-szymkowiak-kosowski zurawski-saganowski
![]() |
#6 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panowie "drewniany" RASIAK to podstawa ca***322;ej dru***380;yny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
www.ROVERki.pl
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
w ko***324;cu nie za ka***380;dego Drewninho i Grega van der Drwal'a p***322;aci si***281; 2 mln funt***243;w hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
zamiast tracic pieniadze na tych nieudacznikow lepiej przeznaczyc ja na np. becikowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
ja powiem tak bedzie tak samo jak gdy ostatnio ogladalem polakow na Mistrzostwach:
- Durniak spiewajaca hcnm ploksi - w 11 znajda sie ci co nieumia grac a maja kontrakty reklamowe - wszyscy obroncy beda kryc jednego napastnika gdy drugi spokojnie strzeli nam gola w ramach atrakcji wygramy tylko jeden mecz dwa przegramy z czego jeden gdzies 10-0 bedzie ze mialo byc lepiej a wyszlo jak zwykle
![]() |
|
|