![]() |
j.w. Iyama bylby to najlepszy wybor
|
Witam!
Ja na twoim miejscu wzial bym Samsunga. Ma troche lepsze parametry tzn. pasmo przenoszenia ale ogolnie sa bardzo podobne. O ile sie orientuje HIGHSCREEN-y maja bebechy ProView a on z kolei Philipsa. Sam mam tego ProView juz przez 6 lat i dopiero teraz zaczol sie sypac. Na poczatku stracilem czerowny kolor. Udalo mi sie naprawic, a teraz znow mam zimny lod na plycie i czasami mi obraz faluje. Lekarstwem jest male bum w monitor ;) Mialem tez kupic sobie jakas 19'. Zastanawialem sie dokladnie nad takimi samymi monitorami jak ty ale stwierdzilem ze jesli ma mi on sluzyc przez kilka najblizszych lat to lepiej poczekac i kupic cos lepszego tzn. Iiyame 454 (okolo 1800zl). Mialem kupic ale kasy nie ma wiec teraz sie przymierzam na 17' Iiyamy. TUTAJ jest jej opis. Ale jesli wybierasz i teraz musisz ktorys kupic bierz Samsunga. Moj tata analizowal wiele gazet i buszowal w internecie i samsung mial dobre opinie. To tyle moich wypocin jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze ;) |
Cytat:
pozdrawiam:) |
... jeśli taki wybór to tylko Samsung, mam z tej serii 17" (757p), dla mnie bomba
|
19" Vs. 19"
Witam,
Mam prośbę, czy moglibyście wyrazić swoją opinię odnośnie poniższych dwóch monitorów ? Oto kandydaci: 1. Monitor 19" HIGHSCREEN MS 1997DX -dane techniczne 2. Monitor 19" SAMSUNG 957P -dane techniczne PS1 "" Dołączam krótką ankietę z dwiema opcjami, zagłosujcie na tego, którego uważacie za "wartego kupna" (bierzcie po uwagę tylko te dwa monitory). PS2 "" Jeśli macie swój typ 19"tki (do kwoty 1100PLN) to także wspomnijcie o nim ;) :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:09. |