Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.12.2003, 19:21   #1
JacoM
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 28.03.2003
JacoM zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
1rstwap

cze

Mam pytanie czy ktos uzywal bramki smsowej na tej stronie? www.1rstwap.com
I jesli udalo mu sie cos z niej wyslac, to bardzo bym prosil o jakiekolwiek porady.
JacoM jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 10.12.2003, 19:47   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tak
uzywam co jakisz czas - jak nasi kochani operatorzy cos poknaca i ichsze bramki nie chodza
trzeba sie zarejastrowac podajac prawdziwe numer komorki i adres email
mozesz miec klopot jesli masz komore w idei - ostatnio byly problemy z kompatybilnoscia bramek idei i internetowych (oczywiscie z wyjatkiem ich wlasnej) co moze Ci utrudnic reestracje

za damke dostajesz 15 simkow tygodniowo na caly swiat fajna sprawa
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2003, 19:57   #3
Intimo
średnio czytacz

Data rejestracji: 30.12.2002
Intimo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
spoko dziala niezle owszem trzeba sie zarejestrowac. sms dochodza do 20 sekund po nacisniecy send.

intimo@autocom.pl
Intimo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2003, 20:45   #4
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Intimo
spoko dziala niezle owszem trzeba sie zarejestrowac. sms dochodza do 20 sekund po nacisniecy send.
ja bym uwazal z tymi 20 sekundami
kazdy sms jest wysylany do kolejki i tak naprawde nie wiesz czy ci ten sms za 5 sekund dojdzie czy ZA GODZINE (raz tak mialem)

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2003, 20:54   #5
nimal
Author
Zlotowicz

nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
prawda - przewaznie dochodza blyskawicznie, ale zdarzylo sie mi tez kiedys wyslanie simka "kiedy bedziesz" ktory doszedl do kolegi jak juz siedzielismy razem od dluuuzszego czasu
Stary 10.12.2003, 22:40   #6
Krzycho83
Racer

Data rejestracji: 12.11.2002
Krzycho83 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie wiem jak jest teraz, ale ostatnio nie chodzily tam numery na 69*
Krzycho83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2003, 22:51   #7
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
hmm... moj nr tel. zaczyna sie od 69 i codziennie dostaje smsy z 1rstWap'u

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2003, 23:02   #8
Krzycho83
Racer

A u mnie ostatnio nie dzialalo i przestalem korzystac, ale o tym zadecydowalo tez t,o ze zarejestrowalem sie w Miescie Plusa (darmowa bramka do wszystkich sieci hmm polskich (?) )
Stary 10.12.2003, 23:06   #9
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
mozna jakies szczegoly o tym miescie plusa? nie mam komorki - w razie czego moge podac numer siostry czy ojca w celach rejestracji - ale czy znacie taka bramke (poza ERA omnix) z ktorej mozna wyslac na ere? dodam ze proba uzywania era omniz przez maila koncyz sie zawsze tak samo - mail z obrazkiem dochodzi najszybiceij po 10h... [kiss my a'rse era!]
Stary 10.12.2003, 23:16   #10
nimal
Author
Zlotowicz

1stwap wysyla na ere
ponoc bramki plusa i idei (te z rejestracja) tez (nie sprawdzalem)
ja sie zarejastrowalem w erze na darmowa bramka przez tel (wtedy rejestracja jest jednorazowa i nie trzeba jej odnawiac codziennie jak w przypadku emalii) uzywajac zamiast telefonu 1stwap'a i era dala sie nabrac
smsy sle przez gg
Stary 10.12.2003, 23:49   #11
Krzycho83
Racer

Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
mozna jakies szczegoly o tym miescie plusa? nie mam komorki - w razie czego moge podac numer siostry czy ojca w celach rejestracji - ale czy znacie taka bramke (poza ERA omnix) z ktorej mozna wyslac na ere? dodam ze proba uzywania era omniz przez maila koncyz sie zawsze tak samo - mail z obrazkiem dochodzi najszybiceij po 10h... [kiss my a'rse era!]

Rejestracja (a w zasadzie wprowadzenie sie do Miasta Plusa) polega na wyslaniu sms pod dany nr. Dostajesz login i haslo. Poza wysylaniem sms'ow, Miasto Plusa oferuje szereg innych 'uslug'. Co do wysylana sms'ow do krajowych operatorow, to zawsze dochodzily.
Jest tez inna bramka (to juz konkretnie na stronie Plusa) za uzywanie ktorej trzeba placic (wykupujesz i wydajesz jakies punkty). Ma ona chyba mozliwosc wysylania sms'ow za granice i jakies dodatkowe opcje.
Stary 11.12.2003, 18:26   #12
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Krzycho83
Rejestracja (a w zasadzie wprowadzenie sie do Miasta Plusa) polega na wyslaniu sms pod dany nr. Dostajesz login i haslo. Poza wysylaniem sms'ow, Miasto Plusa oferuje szereg innych 'uslug'. Co do wysylana sms'ow do krajowych operatorow, to zawsze dochodzily.
Jest tez inna bramka (to juz konkretnie na stronie Plusa) za uzywanie ktorej trzeba placic (wykupujesz i wydajesz jakies punkty). Ma ona chyba mozliwosc wysylania sms'ow za granice i jakies dodatkowe opcje.
a ja mam male pytanko tam jest jakis limit dzinny darmowych ?? czy tylko na punkty bo np w idei na tej logujacej sie bramce jest 10 sms'ow miesiecznie z ktorych kazdy moze sie skladac z 4 sms'ow i oczywiscie bez zadnych reklam... w erze sa tylko na punkty te bez reklamowe...

a jak jest tam w tym plusie ?? i czy tylko osoby z plusa moga sie zarejerstrowac ?? czy takze z innych numerow ?? bo w erze i idei mozna z kazdej sieci

pozdro

a nawet i bez telefonu
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.12.2003, 19:13   #13
Krzycho83
Racer

Cytat:
Napisany przez Zelea
a ja mam male pytanko tam jest jakis limit dzinny darmowych ?? czy tylko na punkty bo np w idei na tej logujacej sie bramce jest 10 sms'ow miesiecznie z ktorych kazdy moze sie skladac z 4 sms'ow i oczywiscie bez zadnych reklam... w erze sa tylko na punkty te bez reklamowe...

a jak jest tam w tym plusie ?? i czy tylko osoby z plusa moga sie zarejerstrowac ?? czy takze z innych numerow ?? bo w erze i idei mozna z kazdej sieci

pozdro

a nawet i bez telefonu

W Miescie Plusa (brakma darmowa) dobowym limitem jest 20 sms'ow. Reklam nie ma zadnych z tym ze kazdy sms poprzedzony jest: 'MistoPlusa login:' i dopiero tresc. Warunkiem rejestracji w miescie jest posiadanie telefonu w Plusie (konieczne jest wyslanie sms'a rejestracyjnego). Nie wiem jak jest z ta druga juz platna bramka.
Stary 12.12.2003, 18:28   #14
JacoM
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 28.03.2003
JacoM zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
cze

A mozna by prosic o pomoc w rejestracji na 1rstwap bo podaje nr telefonu ale nie chce mi uwzglednic polski i 48
JacoM jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.12.2003, 12:44   #15
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja sie nie moglem zarejestrowac uzywajac IE ale jak wlaczylem Opere... odrazu bez problemow dziwnie jakos ale tak bylo...

z tym ze teraz jestem zarejestrowany... ale jakos nie moge sobie poradzic z tym jak wyslac jakies sms'y do kogos nawet do siebie prubowalem i nie bardzo sie potrafie odnalzec... moze dlatego ze niedawno wrocilem do domu po nieprzespanej lekko alkoholowej nocy ale ktos moze jakas pomoc dac nie wiem jakis screen czy cos

pozdro
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: