![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
rozkminilem i sms'y wysylam i jest fajnie ale...
zawsze musi byc jakies ale... ja mam telefon w Erze... i do ery moge wysylac... a jak chce wyslac do Plusa albo Ideii... pokazuje mi taki oto komunikat "Destination Number(s) is not covered yet" i nie wiem co to znaczy ?? i jeszcze mam pytanie ile mozna wyslac tam sms'ow z 1rstwap'u dziennie ?? miesiecznie ?? jakie sa ograniczenia ?? dzieki za informacje pozdro
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Do wysylania smsow z tej czy innej bramki polecam ciekawy programik semsms
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() |
moge go sobie od Ciebie jakos wziasc badz linka jakiegos czy cos w tym rodziaju ??
albo na maila ?? jest w podpisie jesli moglbym prosic
|
|
|
#19 |
|
Racer
![]() |
Stronka programu: http://semsms.prv.pl/ tak chyba bedzie najprosciej
![]() PS. 1rstwap nie wysyla do Idei i wyzszych numerow Plusa. (nie wiem tylko jak jest z numerami Ery zaczynajacymi sie od 69* ) Ostatnio zmieniany przez Krzycho83 : 13.12.2003 o godz. 19:15 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
ten programik jest du dupy za przeproszeniem
nie wiem jak u was, ale jak wysylam smsy przez to cale semsms uzywajac konta na 1rst wapie to ZAWSZE ten sms wysyla sie 2 razy ![]() limit tygodniowy to 15 smsow, a wiec gdybym uzywal tego programu to mam juz tylko 7 smsow tygodniowo ![]() wole juz wysylac z www ![]() a jesli chodzi o wysylanie na Plusa i Idee, a raczej o brak mozliwosci wysylania na to siec z 1rst wapu, to te sieci maja cos nie tak z roamingiem, nie pamietam dokladnie o co chodzilo
|
|
|
#21 |
|
Racer
![]() |
U mnie nie ma problemow z wysylaniem...
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
semsms moze zasuwac jako wtyka do gg dzieki powergg - dosc wygodne rozwiazanie
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
![]() |
a mozna gdzies sprawdzic ile jeszcze smsow zostalo w danym togodniu do wykorzystania ??
i od kiedy sie liczy tydzien dokladnie ?? od polnocy z nidzieli na poniedzialek ![]() a ha i czy sms'y do Polski i np do Norwegi bo tam wysylalem sa sobie rownowazne ?? czy sa one ze tak powiem jakos inaczej punktowane ??
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem Majluj do mnie TU no coment... pozdro Ostatnio zmieniany przez Zelea : 15.12.2003 o godz. 01:12 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tydzien liczy sie tak jak napisales, na stronie 1stwapa pisze ile wyslales i ile jeszcze "left"., wszystkie simki licza sie jako jeden (jesli wyslesz naraz do dwoch osob to jako dwa itd.)
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
![]() |
hm... nie wiem w takim razie dlaczego nawet znalazlem... to naliczenie smsow i wogule... ja sie zarejestrowalem ile... dopiero kilka dni temu na 1rstwap'ie...
i teraz ciekawe dlaczego wyslalem 11 sms'ow i juz wiecej nie moge... przyjme ze to jakis blad albo ze jestem nowym uzytkownikiem i dlatego tak... i druga sprawa... to taka ze chyba jednak nie moge poczatkiem okresu nowego na wysylanie sms;ow byc polnoc z niedzieli na poniedzialek... dodaelm screena... na ktorym wyraznie widac ze wyslalem sms'ow 11... na 15 mozliwych i nie mam juz zadnego do wyslania i malo tego wyslalem je wszystkie przed niedzielna polnoca i pisze mi ze mam 0 "LEFT"... nie kapuje... moze inaczej sie liczy jakos te okresy ?? sam nie wiem co myslicie ??
|
![]() |
|
|