![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
2 problemy za jednym razem - GG i text...
Od jakis 3 dni nie moge otworzyc archiwum GG... nie wiem co jest grane
ale jak klikne na archiwum to nic a nic sie nie otwiera... jak zrobilem nowy profil to normalnie wszystko jest OK! Co to moze byc? Jak nazywa sie program ktory rozpoznaje skanowany text dokumentu? Bedzie chyba 3 problemy ![]() I to tyle... ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
z GG to nie wiem, u mnie byla tylko taka rzecz ze klikajac na 'archiwum' ono sie otwieralo ale nie bylo go widac, trzeba bylo dopiero znaleźć okienko i je zmaksymalizowac - czyli było otwarte, ale nie bylo.
Programy do tekstu te o ktore pytasz to programy typu "OCR" np. Abbyy FineReader. Ksero? Może CANON 3msie
![]() |
#3 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Narzędzia Microsoft Office i funkcja Microsoft Scaning document rozpoznaje 90% zeskanowanego tekstu (drukownay) mam problemy tylko z polskimi znakami.
Pozdro
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
1. Archiwum GG ma to do siebie, że lubi samo się kasować, albo skasujesz jedną rozmowę a poleci z 5, czyli kicha. Obciąża też GG, jak masz duże archiwum, to program zaczyna się ślimaczyć. Ja wyłączyłem całkiem archiwum, ale to Twojego problemu nie rozwiązuje. Być może Twoje archiwum jest uszkodzone.
2. Fine Reader jest najlepszy, jako jedyny program OCR rozpoznaje wiele języków i ich znaki "specjalne" - w tym polski i jego "ogonki" a co więcej, poprawnie czyta format dokumentu, jeżeli to co skanujesz ma obrazki i ramki, tabeli - w wynikowym pliku też będziesz to mieć, podzielone na elementy i co najważniejsze: wszystko w tym samym miejscu co na źródłowym dokumencie. Inne programy sobie z tym nie radzą najlepiej. 3. Na kserokopiarkach się nie znam.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
zwalone archiwum, nie raz to przerabialem, czasami nawet archiwum powodowalo, ze gg po wlaczeniu od razu zaliczalo glebe, nie dawalo sie uruchomic
![]() tylko kasacja pliku archiwum pomagala
![]() |
#6 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Dzieki... Stuff jush zasysam... a GG dalej zwalone... ;-//
![]() |
|
|