Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   25.12.2004 godz. 21:00 świąteczne spotkanie na czacie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/25-12-2004-godz-21-00-swiateczne-spotkanie-czacie-45173/)

Air 26.12.2004 17:21

Cytat:

Napisany przez mallow
powiedzcie czy foto jest real? ... boze ...

mówią zę real więc możemy tylko w to wierzyć

czero 26.12.2004 19:19

Tez bym prosil, bo jeszcze nie dostalem ;).

pawelblu 26.12.2004 19:46

Cytat:

Napisany przez czero
Tez bym prosil, bo jeszcze nie dostalem ;).

Prosiles o tematy rozmowy na czacie. Czegos takiego nikt nie zrobil. Po prostu opracowalem jeden temat ktory byl poruszony dosc doglebnie. Nastepne wysylki zrobie jutro jak sie kilka osob zbierze i w tej sprawie prosze pisac PW (w temacie wiadomosci prosze umiescic informacje ktore przekonaja mnie ze autor jest osoba wtajemniczona :) a w tresci adres e-mail ).

PS. Waga paczki to 6.5 MB.

yahol 26.12.2004 20:13

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Prosiles o tematy rozmowy na czacie. Czegos takiego nikt nie zrobil. Po prostu opracowalem jeden temat ktory byl poruszony dosc doglebnie. Nastepne wysylki zrobie jutro jak sie kilka osob zbierze i w tej sprawie prosze pisac PW (w temacie wiadomosci prosze umiescic informacje ktore przekonaja mnie ze autor jest osoba wtajemniczona :) a w tresci adres e-mail ).

PS. Waga paczki to 6.5 MB.

Ho, ho, ho!
Tajne przez poufne przez specjalne.
Powiem tak, nie podobalo mi sie na czacie, grupka -rozumiem mlodych wtajemniczonych zdominowala czat - i w sumie nic mi do tego.
Poszedlem sobie i OK.
Ale jak teraz panuje na forum konspiracja, niedomowienia, selekcja kto moze kto nie, to juz mi sie bardzo nie podoba i protestuje przeciw temu tematowi na forum.
Jak sie dzieciaki chca bawic we wlasnej piskownicy - wolna wola, alu tu jest piskownica dla wszystkich.

Ps: a swoja droga, co poniektorzy userzy tego forum maja prawo czuc sie obrazeni. I to tez daje pod rozwage.
Dla malo domyslnych - nie mam tu na mysli swojej osoby.

Pagerus 26.12.2004 20:37

Cytat:

Napisany przez yahol
Ho, ho, ho!
Powiem tak, nie podobalo mi sie na czacie, grupka -rozumiem mlodych wtajemniczonych zdominowala czat - i w sumie nic mi do tego.
Poszedlem sobie i OK.
Ale jak teraz panuje na forum konspiracja, niedomowienia, selekcja kto moze kto nie, to juz mi sie bardzo nie podoba i protestuje przeciw temu tematowi na forum.
Jak sie dzieciaki chca bawic we wlasnej piskownicy - wolna wola, alu tu jest piskownica dla wszystkich.

Ps: a swoja droga, co poniektorzy userzy tego forum maja prawo czuc sie obrazeni. I to tez daje pod rozwage.

Tak w sumie - to zgadzam się z przedmówcą...
A w tej chwili na chacie to są aż 2 osoby :D

EDIT: Już jestem sam :P

pawelblu 26.12.2004 20:39

Cytat:

Napisany przez yahol
Ho, ho, ho!
Poszedlem sobie i OK.

Masz racje - zreszta ja chcialem to zapisac dla siebie i kilku osob z ktorymi rozmawialem zanim pojawila sie jeszcze idea czata, a potem jakos sie roznioslo. Takze koniec zabawy, zbieramy foremki, wychodzimy z piaskownicy i idziemy na dobranocke do domu :)

mallow 26.12.2004 20:58

cos wisi w powietrzu... czuje ze niedlugo bedzie burda ;)

A co do jakis konspiracji to moim zdanie takowa rzecz nie istnieje. Kazdy mogl byc na czacie i zostac jak to wy mowicie "wtajemniczonym"... a kogo nie bylo nie powinien miec zadnuch pretensji... takie jest moje zdanie, jak cis jescze wpadnie mi do glowy to dopisze ;)

a poki co to na czata zapraszamy, jest nas 4 ;)

pozdro ;)

-Sid-The-Rat=> 26.12.2004 21:02

i to nie moja robota! :)))))))

HURRRRA :)

bakupl 26.12.2004 21:06

Mi też wyślijcie na maila...

mail to mój login + @onet.pl :)

Pagerus 26.12.2004 21:07

Szykuje się tępienie antykonspiratorów :P

bakupl 26.12.2004 21:12

http://polchat.pl/chat/?room=cdrinfo

Wbijać jazda się rozkręca :D

mallow 26.12.2004 22:00

no i tyle z jazdy bylo... ze jak wczoraj nie nadarzalem z czytaniem i mowieniem, to dzisiaj nie bylo czego czytac ...^_^ ^_^ ^_^

JohnDoe 27.12.2004 00:01

Cytat:

Napisany przez mr_spock
czyli deska - apropos avatarka ;)

Hehehe no nie aż taka deska coś tam ma ;) Niestety mnie nie wypuściła :D Może nastepnym razem :cool:

Ormianin 27.12.2004 08:19

Tematy jak tematy na czacie, tak zazwyczaj bylo od wielu lat na spotkaniu "integratycyjnym" ot "sarmacka impreza wirtualna" duzo alkoholu i swawoli, dowolny kasek rzucony psom na pozarcie... nihil novi :)

Pagerus 27.12.2004 08:39

Cytat:

Napisany przez mallow
no i tyle z jazdy bylo... ze jak wczoraj nie nadarzalem z czytaniem i mowieniem, to dzisiaj nie bylo czego czytac ...^_^ ^_^ ^_^

Mallow - i jak tam było wczoraj później do końca??? Liczę na sprawozdanie :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:13.