Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 17.08.2005, 18:39   #1
Mody71
Nowy na forum

Data rejestracji: 13.11.2004
Mody71 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
problem z odt.mp3

mam Support Plus 256MB wykasowałem w nim wszystko i nie moge teraz nic do niego wgrać,a jak wgrywam to pokazuje błąd z plikami WMA,mam do niego płytke ale niewiem jak wgrac do niego na nowo oprogramowanie.Jak instaluje program do compa to wyskauje bład ze cos nie tak z binerami,niewiem co dalej robić?, z góry wielkie dzięki
Mody71 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.08.2005, 01:28   #2
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Otóż ja mam MuVo N200 Micro Creativa.... i jak kupiłem to po tygodniu czasu nie mogłem go włączyć. Znaczy uruchamiał się, ale po kilku sekundach się wyłączał. Tak więc oddałem go do serwisu. Jak mi przyszedł nowy, to po niecałym miesiącu czasu nie mogłem go dla odmiany wyłączyć. Nie mogłem tego zrobić z przycisku power, bo sie zawieszał. Tak więc za każdym razem musiałem wyciągać baterie. Jednak ileż tak mozna. Wgrałem do niego nowy firmware ściągnięty ze stronki Creativa. I niby wszystko okey, ale jak brat chciał posłuchać radia to przy szukaniu stacji zawieszał się. Oj....wkurza mnie to... Nie wiem czy Creativ wypuścił lipny egzemplarz czy serie...

Jednak w twoim wypadku update firmware odbywa się przez podłączenie odtwarzacza pod usb. Ściągnięcie firmware ze strony producenta, a potem odpaleniu go. Program do update'u powinien wykryć urządzenie. A jak to nie pomoże... to na serwis... sam nie wiem jak wytrzymałem 3 tygodnie bez odtwarzacza...aż mnie skręcało bez muzyki

Twoje uprawnienia: