![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
problem z odt.mp3
mam Support Plus 256MB wykasowałem w nim wszystko i nie moge teraz nic do niego wgrać,a jak wgrywam to pokazuje błąd z plikami WMA,mam do niego płytke ale niewiem jak wgrac do niego na nowo oprogramowanie.Jak instaluje program do compa to wyskauje bład ze cos nie tak z binerami,niewiem co dalej robić?, z góry wielkie dzięki
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Otóż ja mam MuVo N200 Micro Creativa.... i jak kupiłem to po tygodniu czasu nie mogłem go włączyć. Znaczy uruchamiał się, ale po kilku sekundach się wyłączał. Tak więc oddałem go do serwisu. Jak mi przyszedł nowy, to po niecałym miesiącu czasu nie mogłem go dla odmiany wyłączyć. Nie mogłem tego zrobić z przycisku power, bo sie zawieszał. Tak więc za każdym razem musiałem wyciągać baterie. Jednak ileż tak mozna. Wgrałem do niego nowy firmware ściągnięty ze stronki Creativa. I niby wszystko okey, ale jak brat chciał posłuchać radia to przy szukaniu stacji zawieszał się. Oj....wkurza mnie to... Nie wiem czy Creativ wypuścił lipny egzemplarz czy serie...
Jednak w twoim wypadku update firmware odbywa się przez podłączenie odtwarzacza pod usb. Ściągnięcie firmware ze strony producenta, a potem odpaleniu go. Program do update'u powinien wykryć urządzenie. A jak to nie pomoże... to na serwis... sam nie wiem jak wytrzymałem 3 tygodnie bez odtwarzacza...aż mnie skręcało bez muzyki ![]()
![]() |
|
|