![]() |
Re: Re: Re: pierwszy test
Cytat:
a po co mam sciemniac? do wczoraj mialem Celerona 700 i GF3 ale nie TI200 tylko normalne pelne GF3 |
Re: Re: Re: pierwszy test
Cytat:
|
Re: Re: pierwszy test
Cytat:
Spoko ale nie wierze ze przedtem na Celku 700 i GF3 miales ponad 700ptk!! Ja na Athlonie 1,2 na GF3 Gainwarda mam ledwo ponad 500ptk!! |
Re: pierwszy test
Cytat:
P4 2.4 Ghz 512 DDR w trybie dwukanalowym GeForce 3 - ten sam to poprzednio testy na oryginalnych sterach z Windows XP daly 860 punktow a referencyjne Detki 40.72 z certyfikatem MS daly 1009 punktow |
Cytat:
|
slabiutki ten 3dmark2003 :( smiga na directx9 a on jest jeszcze bardziej slabiutki :(
|
A oto moje wyniczki ;p
Calkiem niezle jak na Athlona 1200Mhz, Gf3 Ti200, 384MB RAM/PC133 Na takich ustawieniach jak na screen`ie. http://hotsoft.w.interia.pl/1.JPG Oraz na wyzszej rozdzielczosci! http://hotsoft.w.interia.pl/2.JPG Szczerze mowiac oni (ci co robia 3dMark`a) chyba sa w z zmowie z producentami kart graficznych i procesorow!! Specjalnie robia coraz to bardziej wymagajace testy zeby nas komputerowcow zmobilizowac do kupna lepszego sprzetu!! Kto z Was widzac taki wynik sie tym nie przejmuje??? |
Do dupy!
Athlon +1700, GF3ti200, 256MB RAMu i tylko 664pkt. NIEWIARYGODNE! Nie wiem jaki wpływ na to ma (albo nie) NSW2003: chodzący w tle NAV i NU. 8) |
A ja sobie ciagne i ciagne i ciagne ........ (mam juz 35%)
Transfer jest strasznie wolny!! Ale musze go miec!! Ah ta ciekawosc, mysle ze do piekla za 3dMark`a nie pojde ;p |
pierwszy test
Witam
a wiec wreszcie mialem chwile by przetestowac 3dmarka 2003 narazie test poszedl na: Celeron 700 512 RAMU i GeForce 3 - pelna wersja, nie podkrecony udalo mi sie uzyskac 734 punkty PS wieczorem podam wyniki na nowym kompie - wlasnie jade odebrac ;) |
Cytat:
|
wiem ze to syntetyczne g... sam mam nienajgorszy sprzet - teraz dolozylem do tego radeona 9500@9700 - i co? i boje sie odpalic ten test zeby nie wyszlo ze byl jednak pisany pod athlona, lub ze nawet pisany oczciwie pokazuje ze pentium to g...
boje sie tego - i nie odpale tego szajsu w 3dmark2001 mam 13k punktow (na oko) |
Cytat:
pozdrawiam:) |
Ormianin nie bylwesuj sie tak - Nvidia Quadro III to z tego co czytalem nic innego nic bardzo podkecony GF2 GTS - ani tam pixel ani vertex shadera nie znajdziesz - sadze ze odpali ci sie tylko pierwszy (maxymalnie - drugi) test... (jesli to jest karta na GF3 jednak)
|
Ilość załączników: 1
oto moj wynik
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:50. |