Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   44 lata = 4 pokolenia ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/44-lata-4-pokolenia-65492/)

pawelblu 20.05.2006 21:44

Cytat:

Napisany przez rycho
Znaczy kandydat na pedofila.:D
Jak ja lubie być pedofilem.

To poprosze o diagnoze dla mnie:
Od 1. do 2. klasy na godzinie wychowawczej mielismy matematyke (klasa matematyczna, wychowawczyni matematyczka). Lekcja proforma zaczynala sie tak:
"To robimy lekcje to paleniu. Palic nie nalezy. Dobrze, zajmijmy sie matematyka."
Albo:
"Dobra, to wyjmujcie ksiazki do mat. a ja wymysle jakis fajny temat do wpisania do dziennika na GW. Jakies propozycje. Brak? To wpisuje - Temat zaproponowany przez uczniow, sprawy biezace."
W 3. klasie na GW mielismy biologie, bo biolog wyprosil matematyczke.
W 4. GW bylo co 2 tygodnie i byla to troche wolna lekcja, troche matematyka, troche przygotowanie do matury.

superrrmario 20.05.2006 21:47

Za moich czasów było przygotowanie do życia w rodzinie SOCJALISTYCZNEJ

rycho 20.05.2006 21:47

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Od 1. do 2. klasy na godzinie wychowawczej mielismy matematyke (klasa matematyczna, wychowawczyni matematyczka). Lekcja proforma zaczynala sie tak:
"To robimy lekcje to paleniu. Palic nie nalezy. Dobrze, zajmijmy sie matematyka."
Albo:
"Dobra, to wyjmujcie ksiazki do mat. a ja wymysle jakis fajny temat do wpisania do dziennika na GW. Jakies propozycje. Brak? To wpisuje - Temat zaproponowany przez uczniow, sprawy biezace."
W 4. GW bylo co 2 tygodnie i byla to troche wolna lekcja, troche matematyka, troche przygotowanie do matury.

Nic nie rozumiem.
To jaką krótką spódniczkę miała matematyczka?

pawelblu 20.05.2006 21:49

Acha - co do samego tematu, to ja tego nie traktuje jako cos powaznego, smieszne, cokolwiek.

Dla mnie to jest po prostu ZENUJACE. Ta totalna glupota i sposob postrzegania swiata wzbudza we mnie ZAZENOWANIE.

rycho - chyba nosila spodnie, chociaz nie wzbudzala we mnie tego typu zainteresowania jakie sugerujesz :> .

Patrix 20.05.2006 22:22

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Dla mnie to jest po prostu ZENUJACE. Ta totalna glupota i sposob postrzegania swiata wzbudza we mnie ZAZENOWANIE.

moge się pod tym podpisać.

ro29 21.05.2006 00:59

Witam !

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Albo:

Smutne i tyle ... :(

Natomiast sprawa od której zaczął się temat - jest jeszcze bardziej smutna, przerażająca i żenująca ...

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
(...)
w kazdym wieku mozna znalesc dewianta seksualnego a co wiecej zawsze moga sie zmienic upododania seksualne .....

no niestety

Racja - wiek ma tutaj niewiele do rzeczy ...

Pozdrawiam
ro29

demek 21.05.2006 11:17

@rychu
za 5 lat mozesz/mogles byc "pra pra pra dziadkiem"
postarales sie o to ? :D

Mich@ł 21.05.2006 18:40

Ilość załączników: 1
Dziwić się :P

superrrmario 21.05.2006 18:58

W moim przypadku to byłaby zdecydowanie pedofilia. Ona jest młodsza od moich dzieci.

Oktawian89 21.05.2006 20:23

dlaczego mnie to nie dziwi ?! ... :D, i powiem ze jest coraz gorzej ... :\

M@X 22.05.2006 12:49

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Dziwić się :P

Gdzie to takie zastraszajace rzeczy odchodza? Link it? Mam wolne popoludnie to poszperami wkleje wiecej... Przelatywal nie bede - nie w moim guscie.

Demek, popatrz - to Twoja siostra tyle ma! Docen, jaka porzadna!

Mich@ł 22.05.2006 14:56

Cytat:

Napisany przez M@X
Gdzie to takie zastraszajace rzeczy odchodza? Link it? Mam wolne popoludnie to poszperami wkleje wiecej... Przelatywal nie bede - nie w moim guscie.

Demek, popatrz - to Twoja siostra tyle ma! Docen, jaka porzadna!

Epuls.pl..
Niestety, trzeba się rejestrować..
Poczytaj tamtejsze forum :D
Szczególnie wypowiedzi 12 latek w kategorii sex :P

Smartek 22.05.2006 15:51

Cytat:

Napisany przez Mich@ł
Epuls.pl..
Niestety, trzeba się rejestrować..
Poczytaj tamtejsze forum :D
Szczególnie wypowiedzi 12 latek w kategorii sex :P

boze, co Wy czytacie?

a dziwilem sie, ze ludzie z cdrinfo powoli odchodza.. ;)

Oktawian89 22.05.2006 15:53

O ****a ... skupisko bez mozgiego pokolenia polakow ..:\
Zajefajne to forum ....Epuls.pl.

A oto przyklad :|

hanzio 12 Lat

jak szybko zaci***261;gn***261;c lask***281; do ***322;uszka 15/03 19:18

jak zaci***243;gnoc lask***281; do ***322;u***380;ka szybko ja umie ale po jakim***347; czasie

No comment :szczerb:

demek 22.05.2006 15:59

szkda moich nerwo wiec wchodzil tam nie "bende"

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57.