![]() |
Cytat:
Od 1. do 2. klasy na godzinie wychowawczej mielismy matematyke (klasa matematyczna, wychowawczyni matematyczka). Lekcja proforma zaczynala sie tak: "To robimy lekcje to paleniu. Palic nie nalezy. Dobrze, zajmijmy sie matematyka." Albo: "Dobra, to wyjmujcie ksiazki do mat. a ja wymysle jakis fajny temat do wpisania do dziennika na GW. Jakies propozycje. Brak? To wpisuje - Temat zaproponowany przez uczniow, sprawy biezace." W 3. klasie na GW mielismy biologie, bo biolog wyprosil matematyczke. W 4. GW bylo co 2 tygodnie i byla to troche wolna lekcja, troche matematyka, troche przygotowanie do matury. |
Za moich czasów było przygotowanie do życia w rodzinie SOCJALISTYCZNEJ
|
Cytat:
To jaką krótką spódniczkę miała matematyczka? |
Acha - co do samego tematu, to ja tego nie traktuje jako cos powaznego, smieszne, cokolwiek.
Dla mnie to jest po prostu ZENUJACE. Ta totalna glupota i sposob postrzegania swiata wzbudza we mnie ZAZENOWANIE. rycho - chyba nosila spodnie, chociaz nie wzbudzala we mnie tego typu zainteresowania jakie sugerujesz :> . |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Natomiast sprawa od której zaczął się temat - jest jeszcze bardziej smutna, przerażająca i żenująca ... Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
@rychu
za 5 lat mozesz/mogles byc "pra pra pra dziadkiem" postarales sie o to ? :D |
Ilość załączników: 1
Dziwić się :P
|
W moim przypadku to byłaby zdecydowanie pedofilia. Ona jest młodsza od moich dzieci.
|
dlaczego mnie to nie dziwi ?! ... :D, i powiem ze jest coraz gorzej ... :\
|
Cytat:
Demek, popatrz - to Twoja siostra tyle ma! Docen, jaka porzadna! |
Cytat:
Niestety, trzeba się rejestrować.. Poczytaj tamtejsze forum :D Szczególnie wypowiedzi 12 latek w kategorii sex :P |
Cytat:
a dziwilem sie, ze ludzie z cdrinfo powoli odchodza.. ;) |
O ****a ... skupisko bez mozgiego pokolenia polakow ..:\
Zajefajne to forum ....Epuls.pl. A oto przyklad :| hanzio 12 Lat jak szybko zaci***261;gn***261;c lask***281; do ***322;uszka 15/03 19:18 jak zaci***243;gnoc lask***281; do ***322;u***380;ka szybko ja umie ale po jakim***347; czasie No comment :szczerb: |
szkda moich nerwo wiec wchodzil tam nie "bende"
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57. |