![]() |
na tą chwile nie - własnie siedze w wa-wie
|
Cytat:
A to gdzie jesteś w chwili obecnej to mnie nie interesuje :nie: Pytanie gdzie będziesz 17-18 ;) :piwo: |
a to widzę że macie juz konktertą date.
Albo mi kalenderz nawala, albo to niedziela- poniedziałek Gdzie będę jeszcze nie wiem, ale raczej :nie: w Krakowie :'( |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ja to zrobiłem :niepow: Jak coś to jestem na umocnionej pozycji , w gotowości bojowej ;) |
Cytat:
Frog, Blasfobias i ja. |
Cytat:
|
Cytat:
|
pytanko natury technicznej - bo w opisie na samej górze pisze że zbiórka w "samo południe" pod pomnikiem - to już od tej godziny zamierzacie się upodlać coca-colą??? :niepow:
czy jest jakiś program artystyczny w ogóle, tzn. zbieramy się i parami maszerujemy w stronę zachodzącego słońca, gdzie będzie część oficjalna? pytam dlatego, bo mimo iżem z Kraka, to raczej nie dam rady wyciąć sobie całych dwóch dni, bo pracy mam co niemiara, ale czy istnieje możliwość spotkania się załóżmy w sobotę wieczorem lub późnym wieczorem w lokalu, gdzie towarzystwo będzie się upadlać? :piwo: i pobycie godzinkę lub dwie? czy jeśli tak, to w takim razie konieczne jest zapisywanie się na jakąś listę, wrzucanie środków finansowych do wspólnej kasy etc. etc.? |
Cytat:
Muszę kase zbierać na coca-cole :D :> |
Zycze wszystkim naprawde milej zabawy i nie zapomnijcie o wszystkich nie mogacych byc z wami:)
|
walczcie dzielnie ku chwale cdrinfo :piwo: :piwo:
|
To tylko 10 osób ma być? :|
|
No wlasnie jak sprawy sjakies techniczne oprocz transportu (Air to jedziemy CIUFCIA ja ? ;) noclegu ( Na AGH czy gdzie?). Co jest przewidziane i gdzie gdzie sie spotkac moze jakies tel kontaktowe zeby moc sie zgrac. Jakies zrzutki na cos czy na miejscu bedziemy sie organizowac ?
|
Moim zdaniem an miejscu cos wymyslimy, ale chcialbym uslyszec jakies zdanie wladzy. W koncu ja jestem tylko userem pomagajcaym w organizacji - moge zorganizowac nocleg, miejsce a barze i zgranie grupy, ale o program artystyczny to juz nie do mnie...
|
Cytat:
|
No i panowie DUPA ZBITA :(:(:(:(:(:( Przesuneli mi zmiane z piatku na niedziele w TEN weekend znaczy calemu zakladowi shit ;( W takiej sytuacji moj przyjazd raczej odpada ;( FAK a mialo byc tak pieknie ! :(
|
Ja jadę w dalszym ciągu. Szkoda Frog, że nie jedziesz z nami.
|
Ilość załączników: 1
Dla TYCH co nie moga przyjechac i mi to terz grozi ze sie nie zalapie :(
|
... a tak dokładnie, gdzie w Krakowie będzie ta IMPREZA, może na Błoniach, jest kupę miejsca.
|
Zetoxa : swietny pomysl! Na Bloniach nigdy nei bylem, ale podobno jest ladnie dlatego jestem za - inne propozycje?
|
Cytat:
Widok na Błonia i "miasteczko" pod nosem. Jak coś to pisać, bo trzeba by stoły zarezerwować ;) |
Czołgista : napisz cos wiecej. Ile tam jest miejsc, jakie sa koszty "coca-coli" i innych specjalow zeby sie nastawic psychicznie i pienieznie. Pomysl w deche, jesli wszyscy sie zgadzaja to ja na "tak"!
|
Cytat:
ale wyniki dopiero w niedzielę bo jadę na działke :) Miejsca wystarczy, a cennik napojów zamieszczę . |
Napiszcie też gdzie najlepiej (i najbezpieczniej) zostawić autko (dla gości oczywiscie :))
|
mam pytanie a czemu ta impreza tak daleko??:(
|
Cytat:
|
Cytat:
a gdyby bylo blizej to wpadlabym po pracy:P |
Cytat:
pracujesz w weekendy? :smutny: |
Cytat:
tak a w lipcu mi wypadly dwa cale i dzis 3 godziny |
Jak narazie na Zlot nie jade :buu:
Wszystko sie u mnie wyklaruje na pare dni przed terminem. |
Ilość załączników: 3
Knajpa o której pisałem
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22333&stc=1 Cennik http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22332&stc=1 Widok z przed knajpy na Błonia i Wawel oraz "przecudnej urody" oświetlenie stadionu Cracovi http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22334&stc=1 Jest tylko jeden minus, nie da rady zarezerwować stłów :smutny: właściciele mają to gdzieś :bicz: Czynna do 24.00 Następna jest około 100m dalej w kierunku Cichego Kącika www.karczma.krakow.pl Jedzenie "restauracyjne" , około 25-35 zł za danie (średnio) , ale mają też grila i można się umówić. Bardzo sympatyczny ogródek. Niema problemu z rezerwacją miejsc. Żywiec 0,5 = 6zł, Lech 0,5 = 4zł. Jak by co to można zamówić beczkę cena do negocjacji. Czynna do 24.00 Byłem jeszcze w jednej , też przy Błoniach , a dokładnie róg ul.Emaus i Król. Jadwigi (przy mostku na Rudawie) , Żywiec 5 zł , można miejsca rezerwować. Jest jednak spory minus, trzeba być w miarę cicho :\ bo nad knajpą jest hotel. I interwencje policji nie nalerzą do rzadkości :podbite: Czynna do 24.00 Ale jak widzę ilość zgłoszeń, to czarno to widzę (zlot) ;) |
Nie badz czarnowidzem, czołgista - ja mam nadzieje że pogoda i ludzie dopiszą. Pierwsza opcja jest rzeczywiscie fajna, ale nie mozemy ryzykowac braku miejsca... Druga wydaje sie rozsadna - ceny za jedzienie obledne i raczej lepiej byloby dogadac sie na grilla, chyba ze ktos z uczestnikow bedize mial cos przeciwko. Piwko w w miare rozsadnych cenach jak na Krakow. Beczki chyba nie ma sensu zamawiac, bo tak naprawde nie wiemy ile kto wypije, a po co potem maja byc teksty typu "Skladalismy sie po rowno, a ja wypilem 2 szklanki, a Max chclal jak cysterna za moja flote!", wiec chcac unikknac ekscesow zamawiajmy piwo indywidualnie ;-D. Ostatnia opcja opdpada - ja mam niestety "glosna nagrywarke" i jak sie rozkreci po paru plytach to potem wypala tak glosno, ze szok... ;-D
Aha, przypominam że zapisy potrwają jeszcze tylko lekko ponad tydzień - potem lista zostaje zamknięta. Przypominam również, że zapisy wyłącznie majlem lub prwyatną wiadomością - posty w tym temacie z potwierdzeniem nie będą brane pod uwagę! |
Cytat:
Ile piw jest w beczce?? :piwo: ;) |
Z tego co pamiętam to beczka ma 50l, więc wychodzi mi 100 piw.
|
Cytat:
|
I jadę na 50% ((
Decyzja zależy od wyzszej władzy (czytaj rodziców) :( |
kanjpy do 24:00 ??
rozboj !! pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy... to se ne wrati... |
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
Predi - mi chodzilo o 9 rano ;)
swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa... |
Cytat:
@Predi co z tobą? |
Cytat:
@Air - jutro bede wiedzial jak sprawa stoi ale raczej przybede coby sie kuflami stuknac :piwo: |
no ja nie jade, jak juz pisalem mam chrzciny Corki, wiec sila zeczy...
ale bede przy was myslami :D oblaicie chyba kufelek albo dwa za nieobecnych :> |
Może w końcu zadeklarowali by się zdeklarowani na wyjazd userzy :)
Bo na razie widzę że się na grilu i pijaństwie u mnie w ogródku się skończy ;) Cały czas czekam na słowo z góry "czytaj. administracja" :) |
Lordzie @Nimal Poznań or Matrix a moze faktycznie następne spotkanie w stolicy wielkopolski?!!! Ze względu na miejsce zamieszkania (pod Wrockiem) i prace (Poznań) kocham Leszka i Piasta, ale najbardziej TYSKIE.
@Czołgista a co z parkingiem dla aut gości? a gdzie akademiki? Nie znam Krakowa. Mało tych zjazdowiczów, cholerka a jak nikt nie przyjedzie? Mam jeszcze 4 dni na decyzję. Niech moc bedzie z wami PS. Jaka średnia wieku bedzie na zlocie....... żeby się nie okazało że wszyscy będą do mnie mówić.....TATO :smutny: |
Szkoda że tak daleko macie zamiar świętowac :( Chętnie bym dołączył.
|
Na oba dni na pewno nie przyjade ze wzgledu na prace, ale chcialbym wpasc do Kraka wieczorem w sobote.
Tak, wiec moje pytanie brzmi o ktorej bedzie zaczynac saczyc napoje Bogow w ogradkach?? |
Hmmm jak sie uda pozamieniac w pracy to... moze sie przejade do Krakowa :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie mam pojecia o ktorej zaczniemy a tym bardizej o ktorej skonczymy. Moze niech zdeklaruja sie uczestnicy jak im pasuje.
@niebieska - wszyscy na Ciebie liczymy :-D |
Cytat:
|
Cytat:
|
noi sie okazalo ((
nie jade :'( czynniki trzecie, czwarte... i wogole szkoda gadac :( |
Lojalnie przypominam ze jutro o polnocy uplywa termin zapisow. Po tym momencie lsita zostaje zamknieta i dogaduje sie z osoba z Krakowa w kwestii rezerwacji miejsc w akademiku i innych rzeczy!
|
No więc czy ktoś może odpowiedzieć jak zorganizowana jest impreza? Gdzie można zostawić auto (interesuje mnie opcja z noclegiem)? itd...
|
A może zorganizować równoległe spotkanie w Poznaniu np. 16.07.2005r dla tych którzy z różnych powodów nie mogą jechać do Krakowa. (finanse,odległość,czas, itp.) I solidaryzować się poprzez GSM.
:) |
Ja sie moge solidaryzowac, ale Poznania nie zorganizuje.
@czehoj : pod akademikami w kotrych bedizemy nocowac sa parkingi. O ile sie nei myle bezplatne. |
ja nie znam Krakowa! Gdzie zbiórka? na rynku? Czy najlepiej zostawić auto pod akademikami i na rynek? M@X.666 rozeznaj co bedzie najlepsze!
|
no i okazało się że raczej nici z przyjścia, bo mi się znajomi zwalili na głowę (( trochę mi nie pasuje odmówić... ale może coś się wykombinuje :|
|
Przyjadę, a jakże!! Znów będziem razem piwko pić :)
|
Przypominam ze zgloszenia przyjazdu do mnie na PM lub majlem - psoty w temacie nei beda brane pod uwage i dla ludzi nie bedacych na liscie nie bedzie zarezerwowanych noclegow, oraz ewentualnej wyzerki!
|
ciekawi mnie ile osób z poza listy jeszcze dojedzie - na razie malutko was panowie ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja będę jechał pociagiem z Katowic, odjazd 09:31. W Krakowie około 11:00, w końcu gdzie sie zbieramy i o której ???
|
No ja nie przyjadę, rozważyłem za i przeciw ........ za daleko kurcze.
|
Zbieramy sie na rynku pod pomnikiem punktualnie o 13.00 skad maszerujemy do Czołgisty - mam andzieje ze sie zgodzi, choc do tej pory nie odpisal, aczkowliek deklarowal sie w tej kwestii... Po drodze zwiedzimy Krakow i jakas knajpe mysle, jako ze pora bedize obiadowa...
EDIT : Przeczytajcie pierwszy post - ostateczny plan wydarzen! ROzesle jescze wieczorem PM do uczestnikow. Ja wyjezdzam do Krakowa jutro (w piatek) rano, wiec nie bedzie mnie na forum. Forumowiczom bioracym udzial w zlocie podam numer telefonu do mnie, zebysmy mogli sie skontaktowac! |
dodaj, że chodzi o pomnik Adaśka Mickiewicza, nie każdy to wie.
|
Zankomicie! Wszystko ustalone,- jeszcze dzisiejszej nocy rozpocznę rytualne czyszczenie kolczugi i innego drobnego oręża - bo walka będzie straszliwa :piwo: ;) Cola, nagrywarki, recital Aira natchnionego przez Amandara...będzie doskonale ||
|
Witam !
Ja niestety z Wami być nie mogę, ale duchowo postaram się połączyć :piwo: Mam nadzieję, że pojawią się jakieś relacje foto/video - może już w trakcie spotkania ;) Życzę wszystkim uczestnikom udanej zabawy !!!!!! ro29 |
Cytat:
@M@X tylko mi przez pomyłkę nie przyprowadź jakiejś wycieczki ;) zupełnie nie związanej z tematem napędów optycznych :) |
Czołgista : spokojna glowa - beda tylko ludzie z listy! Liczymy ze pokazesz nam Krakow :-D. I czekam na numer telefonu, zebysmy mieli kontakt (od 8.00 jestem odciety od internetu!). Wowczas mozemy sie szukac, a szukac pod pomnikiem wieszcza do oporu ;-D!
|
Blasfobias i ja będziemy trzymać zielone puszki z napojami w rękach. To będzie nasz znak rozpoznawczy.
|
Cytat:
Da mi ktos na priva nr komorki z osob, ktore bede na 100%? Gdybym przyjechal po pracy w sobote to bede mogl sie jakos skontaktowac i dowiedziec gdzie aktualnie przebywacie. |
może ktoś pomacha jakąś starą nagrywarką ?
|
W zasadzie to zlot już się zaczął ;)
Bo już dziś z Maxem się widziałem, wstępne ustalenia poczynione zobaczymy co dalej będzie :) Boję się jednak czy Max pod Adasia trafi , bo chyba właśnie arbuza testuje ;) Ale ze mnie plotkarz :fiu: |
My z Airem też już rozpoczęliśmy zlot :piwo: podróż pociągiem może się okazać dość ciekawa :) więc do zobaczenia za "kilka" godzin!!!
|
no ****a mac.........jak tylko zalatwie swoje problemy osobiste to podjade....
|
Pozdrowienia ze zlotu CDRinfo.pl :) Czołgista zrobił kiełbaski [thx] i wszyscy muszą się ewakuować. Zdrowie wszystkich, których tu nie ma, a mieli być :)
|
pije z wami równo (chyba), czyli ostro ||
edit: kiedy pierwsze foty :D |
I już po zlocie :smutny: nawet filmu PH nie przetestowaliśmy do końca :smutny:
Pewnie przez te kiełabaski ;) W/g mnie było miło choć trochę krótko :blee: A opił się tak na fest tylko jeden forumowicz , ale który tego nie powiem 8 ) Bo i tak oddał co przyjął ;) Reszta w dobrej kondycji wraca właśnie do domów. Bartez fotki zrobił i pewnie zamieści. I tyle z mojej strony. :) |
Cytat:
|
co? 23 i juz sie zescie rozjechali :O
jestem w szoku opowiadac :D ze szczegolnym uwzglednieniem pikanterii i excesow :D no i na zdjecia czekamy :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
czekamy na zdjatka i pikantne szczegoly :D
i dlaczego tak krotko? ps. ten co popil i oddal to chyba nie Bartek? :D |
Cytat:
|
Cytat:
Też jestem w szoku ???? Przecież miał być nocleg i spotkanie miało się skończyć dopiero jutro ?? Nawet nie zdążyłem wirtualnie :piwo: , a tu już po wszystkim :smutny: ro29 |
Kurde chłopaki co z wami już koniec? Ja tu się produkuje "drina goni kolejny drin..."
A wy już po......... |
Ilość załączników: 1
Heh, tak bardzo goni, że aż coś się w oczach dwoi. ;)
BTW zawiedliście mnie, impra miala być minimum do białego rana, a tu co? :P |
właśnie @joujoujou - dwoi i troi, cholerka jak następny zlot zrobimy w wielkopolsce lub na dolnymślasku tyo bedzie zabawa!!!
|
faktycznie cos slabo jak juz koniec :(
|
Zastanawia mnie dlaczego tak wczesnie skonczyliscie... bo kondycje mieliscie dobra skoro jeden tylko odpadl :)
|
hehe no ten zjazd byl do tej pory najbardziej wypasiony wg mnie :)
@PIOTR34 istotnie, w koncu poznalem innych pozytywnie zakreconych forumowiczow poza bartezem, no i nie zaluje :] az na forum chyba zaczne z tego wszystkiego zagladac ;) @czolgista thx za goscine, bylo calkiem calkiem :) wszystkie foty zostana opublikowane jutro, ale najpierw lekka selekcja. A ze dzisiaj sie skonczylo to przez prace i brak czasu ... no, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo ;D pozdro dla wszystkich uczestnikow ostatniego zlotu! my juz wrocilismy, jeszcze tylko chlopaki z Zabrza walcza z transportem krajowym i backupem w plecaku :] |
Motto zlotu: "Nikt nie mówił, że będzie łatwo" :D (c)blasfobias
Dzięki wszystkim, którzy się pojawili. M@xowi za organizację całej imprezy, Czołgiście za gościnę, pyszne kiełbaski i pokaz kina domowego :) Fakt, było krótko, ale tak jak aRBi napisał, praca i inne sprawy zmusiły nas do powrotu ostatnim autobusem, jaki udało się złapać. Do Krakowa mamy rzut beretem, więc na pewno to nie ostatnie takie spotkanie, a w inne strony, jeżeli ktoś coś zorganizuje też chętnie zawitamy :) Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów, obecnych na naszym mini-zlocie: Czołgista - nasz gospodarz M@x666 - organizator zlotu rycho z córką :serdusz: - przebyli drogę ze Szczecina do Krakowa, żeby się z nami spotkać :piwo: blasfobias i Air - reprezentacja Zabrza Frax i Piotr34 - reprezentacja Krakowa (+ Czołgista) aRBi & Bartez - reprezentacja Nowego Sącza Fotki pojawią się niedługo (po ocenzurowaniu ;)) i Ci którzy nie byli niech żałują. Pozdrawiam |
GRATULACJE :piwo: moze stanie sie to zasada ZLOTY a moze FANKLUBY regionalne ;)
POZDrawiam wszystkich uczestnikow |
Ilość załączników: 3
Cytat:
Tak na szybko: fotka z częścią ekipy, oraz druga przedstawiająca toast za Majoneza, który chwilę wcześniej dzwonił, żeby pozdrowić zlotowiczów. [Ten słoik z musztardą to miał być majonez po przeróbce w photoshopie :D ] Więcej jutro, jak wstanę ;) |
dajcie jedna:D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |