Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   5 lat CDRinfo.pl - ZLOT ( lista społeczna ) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/5-lat-cdrinfo-pl-zlot-lista-spoleczna-53566/)

prometeusz 28.06.2005 01:15

na tą chwile nie - własnie siedze w wa-wie

Czołgista 28.06.2005 01:20

Cytat:

Napisany przez prometeusz
na tą chwile nie - własnie siedze w wa-wie

ale zlot jest 17-18 lipiec :>
A to gdzie jesteś w chwili obecnej to mnie nie interesuje :nie:
Pytanie gdzie będziesz 17-18 ;) :piwo:

prometeusz 28.06.2005 01:29

a to widzę że macie juz konktertą date.
Albo mi kalenderz nawala, albo to niedziela- poniedziałek
Gdzie będę jeszcze nie wiem, ale raczej :nie: w Krakowie :'(

Bartez 28.06.2005 01:35

Cytat:

Napisany przez Czołgista
ale zlot jest 17-18 lipiec :>
A to gdzie jesteś w chwili obecnej to mnie nie interesuje :nie:
Pytanie gdzie będziesz 17-18 ;) :piwo:

Raczej 16-17 lipca, czyli sobota-niedziela :) Btw. Czołgista skontaktuję się z Tobą jutro w wiadomej sprawie :)

Czołgista 28.06.2005 03:26

Cytat:

Napisany przez Bartez
Raczej 16-17 lipca, czyli sobota-niedziela :) Btw. Czołgista skontaktuję się z Tobą jutro w wiadomej sprawie :)

Fakt ! celownik mi coś nawala :ysz:
Jak ja to zrobiłem :niepow:
Jak coś to jestem na umocnionej pozycji , w gotowości bojowej ;)

Air 28.06.2005 08:19

Cytat:

Napisany przez Czołgista
@ Air
No i jak ?
Z Bartkiem1989 w zasadzie już jest obgadane.

Ja jadę, jak są wolne miejsca to zarezerwuj dla nie 3:
Frog, Blasfobias i ja.

B@rtek 28.06.2005 08:47

Cytat:

Napisany przez Air
Ja jadę, jak są wolne miejsca to zarezerwuj dla nie 3:
Frog, Blasfobias i ja.

@Air będziecie w namiocie obok :D

Air 28.06.2005 08:53

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
@Air będziecie w namiocie obok :D

No co Ty, spanie to strata czasu na imprezach, wyśpię się w pociągu. Ty równiez nie licz na wypoczynek ;) :piwo:

raven66 28.06.2005 10:27

pytanko natury technicznej - bo w opisie na samej górze pisze że zbiórka w "samo południe" pod pomnikiem - to już od tej godziny zamierzacie się upodlać coca-colą??? :niepow:

czy jest jakiś program artystyczny w ogóle, tzn. zbieramy się i parami maszerujemy w stronę zachodzącego słońca, gdzie będzie część oficjalna?
pytam dlatego, bo mimo iżem z Kraka, to raczej nie dam rady wyciąć sobie całych dwóch dni, bo pracy mam co niemiara, ale czy istnieje możliwość spotkania się załóżmy w sobotę wieczorem lub późnym wieczorem w lokalu, gdzie towarzystwo będzie się upadlać? :piwo: i pobycie godzinkę lub dwie?

czy jeśli tak, to w takim razie konieczne jest zapisywanie się na jakąś listę, wrzucanie środków finansowych do wspólnej kasy etc. etc.?

B@rtek 28.06.2005 17:22

Cytat:

Napisany przez Air
No co Ty, spanie to strata czasu na imprezach, wyśpię się w pociągu. Ty równiez nie licz na wypoczynek ;) :piwo:

Wiem, wiem :>

Muszę kase zbierać na coca-cole :D :>

malaczarna 28.06.2005 20:29

Zycze wszystkim naprawde milej zabawy i nie zapomnijcie o wszystkich nie mogacych byc z wami:)

kontestator 28.06.2005 20:53

walczcie dzielnie ku chwale cdrinfo :piwo: :piwo:

B@rtek 29.06.2005 16:42

To tylko 10 osób ma być? :|

frog 29.06.2005 17:15

No wlasnie jak sprawy sjakies techniczne oprocz transportu (Air to jedziemy CIUFCIA ja ? ;) noclegu ( Na AGH czy gdzie?). Co jest przewidziane i gdzie gdzie sie spotkac moze jakies tel kontaktowe zeby moc sie zgrac. Jakies zrzutki na cos czy na miejscu bedziemy sie organizowac ?

M@X 29.06.2005 19:47

Moim zdaniem an miejscu cos wymyslimy, ale chcialbym uslyszec jakies zdanie wladzy. W koncu ja jestem tylko userem pomagajcaym w organizacji - moge zorganizowac nocleg, miejsce a barze i zgranie grupy, ale o program artystyczny to juz nie do mnie...

B@rtek 29.06.2005 20:02

Cytat:

Napisany przez frog
No wlasnie jak sprawy sjakies techniczne oprocz transportu (Air to jedziemy CIUFCIA ja ? ;) noclegu ( Na AGH czy gdzie?). Co jest przewidziane i gdzie gdzie sie spotkac moze jakies tel kontaktowe zeby moc sie zgrac. Jakies zrzutki na cos czy na miejscu bedziemy sie organizowac ?

Co słyszałem to masz spać u @Czołgisty z @Air'em i @Blasfobias'em?

frog 01.07.2005 08:31

No i panowie DUPA ZBITA :(:(:(:(:(:( Przesuneli mi zmiane z piatku na niedziele w TEN weekend znaczy calemu zakladowi shit ;( W takiej sytuacji moj przyjazd raczej odpada ;( FAK a mialo byc tak pieknie ! :(

Air 01.07.2005 08:40

Ja jadę w dalszym ciągu. Szkoda Frog, że nie jedziesz z nami.

mensir67pl 01.07.2005 08:46

Ilość załączników: 1
Dla TYCH co nie moga przyjechac i mi to terz grozi ze sie nie zalapie :(

Zetoxa 01.07.2005 22:48

... a tak dokładnie, gdzie w Krakowie będzie ta IMPREZA, może na Błoniach, jest kupę miejsca.

M@X 01.07.2005 22:55

Zetoxa : swietny pomysl! Na Bloniach nigdy nei bylem, ale podobno jest ladnie dlatego jestem za - inne propozycje?

Czołgista 02.07.2005 00:45

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Zetoxa : swietny pomysl! Na Bloniach nigdy nei bylem, ale podobno jest ladnie dlatego jestem za - inne propozycje?

Przy Piastowskiej zaraz przy Błoniach jest knajpa (ogródek) , moim zdaniem miejsce super.
Widok na Błonia i "miasteczko" pod nosem.
Jak coś to pisać, bo trzeba by stoły zarezerwować ;)

M@X 02.07.2005 01:00

Czołgista : napisz cos wiecej. Ile tam jest miejsc, jakie sa koszty "coca-coli" i innych specjalow zeby sie nastawic psychicznie i pienieznie. Pomysl w deche, jesli wszyscy sie zgadzaja to ja na "tak"!

Czołgista 02.07.2005 04:23

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Czołgista : napisz cos wiecej. Ile tam jest miejsc, jakie sa koszty "coca-coli" i innych specjalow zeby sie nastawic psychicznie i pienieznie. Pomysl w deche, jesli wszyscy sie zgadzaja to ja na "tak"!

OK, dziś zrobię wywiad, może nawet fotki wrzucę ;)
ale wyniki dopiero w niedzielę bo jadę na działke :)
Miejsca wystarczy, a cennik napojów zamieszczę .

czechoj 02.07.2005 13:41

Napiszcie też gdzie najlepiej (i najbezpieczniej) zostawić autko (dla gości oczywiscie :))

malaczarna 02.07.2005 19:40

mam pytanie a czemu ta impreza tak daleko??:(

Predi 02.07.2005 19:44

Cytat:

Napisany przez malaczarna
mam pytanie a czemu ta impreza tak daleko??:(

daleko z kad? Rycho jedzie ze Szczecina to co narzekasz ;)

malaczarna 02.07.2005 19:50

Cytat:

Napisany przez Predi
daleko z kad? Rycho jedzie ze Szczecina to co narzekasz ;)

ja z lublina i nie pojade bo musze pracowac
a gdyby bylo blizej to wpadlabym po pracy:P

Predi 02.07.2005 20:06

Cytat:

Napisany przez malaczarna
ja z lublina i nie pojade bo musze pracowac
a gdyby bylo blizej to wpadlabym po pracy:P

to za duzo bys chciala ;p najlepiej gdybys jeszcze na piechte mogla przyjsc z domu nie? ;)
pracujesz w weekendy? :smutny:

malaczarna 02.07.2005 20:28

Cytat:

Napisany przez Predi
to za duzo bys chciala ;p najlepiej gdybys jeszcze na piechte mogla przyjsc z domu nie? ;)
pracujesz w weekendy? :smutny:

tak a w lipcu mi wypadly dwa cale i dzis 3 godziny

epol 03.07.2005 17:40

Jak narazie na Zlot nie jade :buu:

Wszystko sie u mnie wyklaruje na pare dni przed terminem.

Czołgista 03.07.2005 23:04

Ilość załączników: 3
Knajpa o której pisałem
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22333&stc=1

Cennik
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22332&stc=1

Widok z przed knajpy na Błonia i Wawel oraz "przecudnej urody" oświetlenie stadionu Cracovi
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=22334&stc=1

Jest tylko jeden minus, nie da rady zarezerwować stłów :smutny:
właściciele mają to gdzieś :bicz:
Czynna do 24.00

Następna jest około 100m dalej w kierunku Cichego Kącika
www.karczma.krakow.pl

Jedzenie "restauracyjne" , około 25-35 zł za danie (średnio) , ale mają też grila i można się umówić. Bardzo sympatyczny ogródek.
Niema problemu z rezerwacją miejsc.
Żywiec 0,5 = 6zł, Lech 0,5 = 4zł. Jak by co to można zamówić beczkę cena do negocjacji.
Czynna do 24.00

Byłem jeszcze w jednej , też przy Błoniach , a dokładnie róg ul.Emaus i Król. Jadwigi (przy mostku na Rudawie) , Żywiec 5 zł , można miejsca rezerwować.
Jest jednak spory minus, trzeba być w miarę cicho :\ bo nad knajpą jest hotel.
I interwencje policji nie nalerzą do rzadkości :podbite:
Czynna do 24.00

Ale jak widzę ilość zgłoszeń, to czarno to widzę (zlot) ;)

M@X 04.07.2005 01:19

Nie badz czarnowidzem, czołgista - ja mam nadzieje że pogoda i ludzie dopiszą. Pierwsza opcja jest rzeczywiscie fajna, ale nie mozemy ryzykowac braku miejsca... Druga wydaje sie rozsadna - ceny za jedzienie obledne i raczej lepiej byloby dogadac sie na grilla, chyba ze ktos z uczestnikow bedize mial cos przeciwko. Piwko w w miare rozsadnych cenach jak na Krakow. Beczki chyba nie ma sensu zamawiac, bo tak naprawde nie wiemy ile kto wypije, a po co potem maja byc teksty typu "Skladalismy sie po rowno, a ja wypilem 2 szklanki, a Max chclal jak cysterna za moja flote!", wiec chcac unikknac ekscesow zamawiajmy piwo indywidualnie ;-D. Ostatnia opcja opdpada - ja mam niestety "glosna nagrywarke" i jak sie rozkreci po paru plytach to potem wypala tak glosno, ze szok... ;-D

Aha, przypominam że zapisy potrwają jeszcze tylko lekko ponad tydzień - potem lista zostaje zamknięta. Przypominam również, że zapisy wyłącznie majlem lub prwyatną wiadomością - posty w tym temacie z potwierdzeniem nie będą brane pod uwagę!

Air 06.07.2005 09:14

Cytat:

Napisany przez Czołgista
Żywiec 0,5 = 6zł, Lech 0,5 = 4zł. Jak by co to można zamówić beczkę cena do negocjacji.
Czynna do 24.00

Byłem jeszcze w jednej , też przy Błoniach , a dokładnie róg ul.Emaus i Król. Jadwigi (przy mostku na Rudawie) , Żywiec 5 zł , można miejsca rezerwować.
Jest jednak spory minus, trzeba być w miarę cicho :\ bo nad knajpą jest hotel.
I interwencje policji nie nalerzą do rzadkości :podbite:
Czynna do 24.00

Ale jak widzę ilość zgłoszeń, to czarno to widzę (zlot) ;)

Czarno to ja widzę spędzenie czasu od 24 do rana ???

Ile piw jest w beczce?? :piwo: ;)

MOdy 07.07.2005 14:54

Z tego co pamiętam to beczka ma 50l, więc wychodzi mi 100 piw.

Predi 07.07.2005 18:31

Cytat:

Napisany przez MOdy

teraz juz nie (( nie wiem kto to wymyslil ale butelki robia po 650ml ((

B@rtek 07.07.2005 20:28

I jadę na 50% ((

Decyzja zależy od wyzszej władzy (czytaj rodziców) :(

nimal 07.07.2005 21:00

kanjpy do 24:00 ??
rozboj !!
pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy...
to se ne wrati...

Predi 07.07.2005 21:51

Cytat:

Napisany przez nimal
kanjpy do 24:00 ??
rozboj !!
pamietam jak na studiach mnie i kumpla o 9:00 z knajpy wypraszali... to byly czasy...
to se ne wrati...

chyba nie dlatego Was wypraszali bo zamykali ??? ladnie to rozroby robic? ;) :D

karel48 07.07.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez MOdy

Są też beczki po 30 litrów więc to 60 piwek (0.5l oczywiście).
:piwo:

nimal 07.07.2005 22:19

Predi - mi chodzilo o 9 rano ;)
swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa...

Air 08.07.2005 09:20

Cytat:

Napisany przez nimal
swoja droga - nie ma tam gdzie zlot bedzie afterparty? w sumie jak sie uprzec i pozyczyc od kogos mlodszego zdrowie to w poznaniu by mozna caly weekend balowac zmieniajac tylko knajpy... adresy znalem odruchowo w czasach studenckich - teraz juz bym mial klopoty z nawigacja po azymuncie odglosow lanego piwa...

To w końcu jedziesz czy nie ?? Przed Twoim urlopem był inny termin więc może się wybierzesz :)

@Predi co z tobą?

Predi 08.07.2005 11:45

Cytat:

Napisany przez nimal

ups... ;) nie zatrybilem, tak to moze byc :D

@Air - jutro bede wiedzial jak sprawa stoi ale raczej przybede coby sie kuflami stuknac :piwo:

nimal 09.07.2005 01:01

no ja nie jade, jak juz pisalem mam chrzciny Corki, wiec sila zeczy...
ale bede przy was myslami :D oblaicie chyba kufelek albo dwa za nieobecnych :>

Czołgista 09.07.2005 02:09

Może w końcu zadeklarowali by się zdeklarowani na wyjazd userzy :)
Bo na razie widzę że się na grilu i pijaństwie u mnie w ogródku się skończy ;)

Cały czas czekam na słowo z góry "czytaj. administracja" :)

czechoj 09.07.2005 10:19

Lordzie @Nimal Poznań or Matrix a moze faktycznie następne spotkanie w stolicy wielkopolski?!!! Ze względu na miejsce zamieszkania (pod Wrockiem) i prace (Poznań) kocham Leszka i Piasta, ale najbardziej TYSKIE.
@Czołgista a co z parkingiem dla aut gości? a gdzie akademiki? Nie znam Krakowa.
Mało tych zjazdowiczów, cholerka a jak nikt nie przyjedzie? Mam jeszcze 4 dni na decyzję.
Niech moc bedzie z wami
PS. Jaka średnia wieku bedzie na zlocie....... żeby się nie okazało że wszyscy będą do mnie mówić.....TATO :smutny:

-Kowalik- 09.07.2005 12:30

Szkoda że tak daleko macie zamiar świętowac :( Chętnie bym dołączył.

epol 10.07.2005 11:33

Na oba dni na pewno nie przyjade ze wzgledu na prace, ale chcialbym wpasc do Kraka wieczorem w sobote.

Tak, wiec moje pytanie brzmi o ktorej bedzie zaczynac saczyc napoje Bogow w ogradkach??

Niebiessska 10.07.2005 15:54

Hmmm jak sie uda pozamieniac w pracy to... moze sie przejade do Krakowa :D

raven66 10.07.2005 17:30

Cytat:

Napisany przez epol
Na oba dni na pewno nie przyjade ze wzgledu na prace, ale chcialbym wpasc do Kraka wieczorem w sobote.

Tak, wiec moje pytanie brzmi o ktorej bedzie zaczynac saczyc napoje Bogow w ogradkach??

to ja się podpinam pod to pytanie, bo na pewno też na całe spotkanie nie mam szans, aby się wybrać, ale chętnie właśnie jak przedmówca bym się zapoznał z częścią forumowiczów w sobotę wieczorkiem... :piwo:

karel48 10.07.2005 19:47

Cytat:

Napisany przez raven66
to ja się podpinam pod to pytanie, bo na pewno też na całe spotkanie nie mam szans, aby się wybrać, ale chętnie właśnie jak przedmówca bym się zapoznał z częścią forumowiczów w sobotę wieczorkiem... :piwo:

... albo nawet późnym wieczorkiem (kończę pracę o 22.00) ;)

M@X 10.07.2005 23:35

Nie mam pojecia o ktorej zaczniemy a tym bardizej o ktorej skonczymy. Moze niech zdeklaruja sie uczestnicy jak im pasuje.

@niebieska - wszyscy na Ciebie liczymy :-D

Czołgista 11.07.2005 02:04

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Moze niech zdeklaruja sie uczestnicy jak im pasuje.

Właśnie , bo ja nie wiem co dalej :nie:

Niebiessska 11.07.2005 11:29

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Nie mam pojecia o ktorej zaczniemy a tym bardizej o ktorej skonczymy. Moze niech zdeklaruja sie uczestnicy jak im pasuje.

@niebieska - wszyscy na Ciebie liczymy :-D

Staram sie, naprawde sie staram :)

Predi 11.07.2005 22:29

noi sie okazalo ((

nie jade :'(

czynniki trzecie, czwarte... i wogole szkoda gadac :(

M@X 12.07.2005 09:43

Lojalnie przypominam ze jutro o polnocy uplywa termin zapisow. Po tym momencie lsita zostaje zamknieta i dogaduje sie z osoba z Krakowa w kwestii rezerwacji miejsc w akademiku i innych rzeczy!

czechoj 12.07.2005 13:47

No więc czy ktoś może odpowiedzieć jak zorganizowana jest impreza? Gdzie można zostawić auto (interesuje mnie opcja z noclegiem)? itd...

melag 12.07.2005 14:39

A może zorganizować równoległe spotkanie w Poznaniu np. 16.07.2005r dla tych którzy z różnych powodów nie mogą jechać do Krakowa. (finanse,odległość,czas, itp.) I solidaryzować się poprzez GSM.
:)

M@X 12.07.2005 15:57

Ja sie moge solidaryzowac, ale Poznania nie zorganizuje.

@czehoj : pod akademikami w kotrych bedizemy nocowac sa parkingi. O ile sie nei myle bezplatne.

czechoj 12.07.2005 16:36

ja nie znam Krakowa! Gdzie zbiórka? na rynku? Czy najlepiej zostawić auto pod akademikami i na rynek? M@X.666 rozeznaj co bedzie najlepsze!

raven66 13.07.2005 09:39

no i okazało się że raczej nici z przyjścia, bo mi się znajomi zwalili na głowę (( trochę mi nie pasuje odmówić... ale może coś się wykombinuje :|

Frax 13.07.2005 10:07

Przyjadę, a jakże!! Znów będziem razem piwko pić :)

M@X 13.07.2005 13:19

Przypominam ze zgloszenia przyjazdu do mnie na PM lub majlem - psoty w temacie nei beda brane pod uwage i dla ludzi nie bedacych na liscie nie bedzie zarezerwowanych noclegow, oraz ewentualnej wyzerki!

prometeusz 13.07.2005 13:24

ciekawi mnie ile osób z poza listy jeszcze dojedzie - na razie malutko was panowie ;)

Air 13.07.2005 22:37

Cytat:

Napisany przez prometeusz
ciekawi mnie ile osób z poza listy jeszcze dojedzie - na razie malutko was panowie ;)

Ważna jest jakość a nie ilość ;)

prometeusz 13.07.2005 22:42

Cytat:

Napisany przez Air
Ważna jest jakość a nie ilość ;)

dlatego też napisałem panowie bo sobie was cenię ;)

Air 14.07.2005 09:55

Ja będę jechał pociagiem z Katowic, odjazd 09:31. W Krakowie około 11:00, w końcu gdzie sie zbieramy i o której ???

czechoj 14.07.2005 10:19

No ja nie przyjadę, rozważyłem za i przeciw ........ za daleko kurcze.

M@X 14.07.2005 18:42

Zbieramy sie na rynku pod pomnikiem punktualnie o 13.00 skad maszerujemy do Czołgisty - mam andzieje ze sie zgodzi, choc do tej pory nie odpisal, aczkowliek deklarowal sie w tej kwestii... Po drodze zwiedzimy Krakow i jakas knajpe mysle, jako ze pora bedize obiadowa...

EDIT : Przeczytajcie pierwszy post - ostateczny plan wydarzen! ROzesle jescze wieczorem PM do uczestnikow. Ja wyjezdzam do Krakowa jutro (w piatek) rano, wiec nie bedzie mnie na forum. Forumowiczom bioracym udzial w zlocie podam numer telefonu do mnie, zebysmy mogli sie skontaktowac!

Zetoxa 14.07.2005 19:01

dodaj, że chodzi o pomnik Adaśka Mickiewicza, nie każdy to wie.

blasfobias 14.07.2005 23:14

Zankomicie! Wszystko ustalone,- jeszcze dzisiejszej nocy rozpocznę rytualne czyszczenie kolczugi i innego drobnego oręża - bo walka będzie straszliwa :piwo: ;) Cola, nagrywarki, recital Aira natchnionego przez Amandara...będzie doskonale ||

ro29 15.07.2005 00:41

Witam !

Ja niestety z Wami być nie mogę, ale duchowo postaram się połączyć :piwo:

Mam nadzieję, że pojawią się jakieś relacje foto/video - może już w trakcie spotkania ;)

Życzę wszystkim uczestnikom udanej zabawy !!!!!!

ro29

Czołgista 15.07.2005 00:47

Cytat:

Napisany przez M@X.666
Zbieramy sie na rynku pod pomnikiem punktualnie o 13.00 skad maszerujemy do Czołgisty - mam andzieje ze sie zgodzi, choc do tej pory nie odpisal, aczkowliek deklarowal sie w tej kwestii... Po drodze zwiedzimy Krakow i jakas knajpe mysle, jako ze pora bedize obiadowa...

Pod pomnikiem Adasia zawsze tłok panuje, jak wy się sierotki odnajdziecie w tłumie ?

@M@X tylko mi przez pomyłkę nie przyprowadź jakiejś wycieczki ;)
zupełnie nie związanej z tematem napędów optycznych :)

M@X 15.07.2005 06:26

Czołgista : spokojna glowa - beda tylko ludzie z listy! Liczymy ze pokazesz nam Krakow :-D. I czekam na numer telefonu, zebysmy mieli kontakt (od 8.00 jestem odciety od internetu!). Wowczas mozemy sie szukac, a szukac pod pomnikiem wieszcza do oporu ;-D!

Air 15.07.2005 08:16

Blasfobias i ja będziemy trzymać zielone puszki z napojami w rękach. To będzie nasz znak rozpoznawczy.

epol 15.07.2005 12:16

Cytat:

Napisany przez Air
Blasfobias i ja będziemy trzymać zielone puszki z napojami w rękach. To będzie nasz znak rozpoznawczy.

Czyzby Sprite??

Da mi ktos na priva nr komorki z osob, ktore bede na 100%? Gdybym przyjechal po pracy w sobote to bede mogl sie jakos skontaktowac i dowiedziec gdzie aktualnie przebywacie.

Zetoxa 15.07.2005 13:08

może ktoś pomacha jakąś starą nagrywarką ?

Czołgista 16.07.2005 00:24

W zasadzie to zlot już się zaczął ;)
Bo już dziś z Maxem się widziałem, wstępne ustalenia poczynione
zobaczymy co dalej będzie :)

Boję się jednak czy Max pod Adasia trafi , bo chyba właśnie arbuza testuje ;)
Ale ze mnie plotkarz :fiu:

blasfobias 16.07.2005 01:21

My z Airem też już rozpoczęliśmy zlot :piwo: podróż pociągiem może się okazać dość ciekawa :) więc do zobaczenia za "kilka" godzin!!!

demek 16.07.2005 01:47

no ****a mac.........jak tylko zalatwie swoje problemy osobiste to podjade....

Bartez 16.07.2005 21:44

Pozdrowienia ze zlotu CDRinfo.pl :) Czołgista zrobił kiełbaski [thx] i wszyscy muszą się ewakuować. Zdrowie wszystkich, których tu nie ma, a mieli być :)

ed hunter 16.07.2005 22:48

pije z wami równo (chyba), czyli ostro ||

edit: kiedy pierwsze foty :D

Czołgista 16.07.2005 22:57

I już po zlocie :smutny: nawet filmu PH nie przetestowaliśmy do końca :smutny:
Pewnie przez te kiełabaski ;)
W/g mnie było miło choć trochę krótko :blee:
A opił się tak na fest tylko jeden forumowicz , ale który tego nie powiem 8 )
Bo i tak oddał co przyjął ;)
Reszta w dobrej kondycji wraca właśnie do domów.
Bartez fotki zrobił i pewnie zamieści.
I tyle z mojej strony. :)

Mich@ł 16.07.2005 23:03

Cytat:

Napisany przez Bartez
Pozdrowienia ze zlotu CDRinfo.pl :) Czołgista zrobił kiełbaski [thx] i wszyscy muszą się ewakuować. Zdrowie wszystkich, których tu nie ma, a mieli być :)

I miałeś czas na komputer ?? ;)

nimal 16.07.2005 23:05

co? 23 i juz sie zescie rozjechali :O
jestem w szoku
opowiadac :D ze szczegolnym uwzglednieniem pikanterii i excesow :D
no i na zdjecia czekamy :D

Mich@ł 16.07.2005 23:06

Cytat:

Napisany przez nimal
co? 23 i juz sie zescie rozjechali :O
jestem w szoku
opowiadac :D ze szczegolnym uwzglednieniem pikanterii i excesow :D
no i na zdjecia czekamy :D

Dokładnie... Zróbcie tak, żeby nam było żal, że nas tam nie było :)

PIOTR34 16.07.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
I miałeś czas na komputer ?? ;)

Na wszystko był czas, nawet na kompa. Faktem jest że było krótko, ale miło było poznać parę osób. :piwo: :piwo: :piwo:

Predi 16.07.2005 23:17

czekamy na zdjatka i pikantne szczegoly :D

i dlaczego tak krotko?

ps. ten co popil i oddal to chyba nie Bartek? :D

Czołgista 16.07.2005 23:18

Cytat:

Napisany przez Dj Mich@ł
Dokładnie... Zróbcie tak, żeby nam było żal, że nas tam nie było :)

Jak Bartez dobrze mnie ujął jak na grilu robię kiełbaski to będzie Ci żal :)

ro29 16.07.2005 23:31

Cytat:

Napisany przez Czołgista
I już po zlocie :smutny: nawet filmu PH nie przetestowaliśmy do końca :smutny:

Witam !

Też jestem w szoku ????

Przecież miał być nocleg i spotkanie miało się skończyć dopiero jutro ??

Nawet nie zdążyłem wirtualnie :piwo: , a tu już po wszystkim :smutny:

ro29

czechoj 17.07.2005 00:21

Kurde chłopaki co z wami już koniec? Ja tu się produkuje "drina goni kolejny drin..."
A wy już po.........

joujoujou 17.07.2005 00:26

Ilość załączników: 1
Heh, tak bardzo goni, że aż coś się w oczach dwoi. ;)

BTW zawiedliście mnie, impra miala być minimum do białego rana, a tu co? :P

czechoj 17.07.2005 00:34

właśnie @joujoujou - dwoi i troi, cholerka jak następny zlot zrobimy w wielkopolsce lub na dolnymślasku tyo bedzie zabawa!!!

demek 17.07.2005 00:45

faktycznie cos slabo jak juz koniec :(

rosol 17.07.2005 01:01

Zastanawia mnie dlaczego tak wczesnie skonczyliscie... bo kondycje mieliscie dobra skoro jeden tylko odpadl :)

aRBi 17.07.2005 01:47

hehe no ten zjazd byl do tej pory najbardziej wypasiony wg mnie :)

@PIOTR34
istotnie, w koncu poznalem innych pozytywnie zakreconych forumowiczow poza bartezem, no i nie zaluje :] az na forum chyba zaczne z tego wszystkiego zagladac ;)

@czolgista
thx za goscine, bylo calkiem calkiem :)

wszystkie foty zostana opublikowane jutro, ale najpierw lekka selekcja. A ze dzisiaj sie skonczylo to przez prace i brak czasu ... no, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo ;D

pozdro dla wszystkich uczestnikow ostatniego zlotu! my juz wrocilismy, jeszcze tylko chlopaki z Zabrza walcza z transportem krajowym i backupem w plecaku :]

Bartez 17.07.2005 02:14

Motto zlotu: "Nikt nie mówił, że będzie łatwo" :D (c)blasfobias

Dzięki wszystkim, którzy się pojawili. M@xowi za organizację całej imprezy, Czołgiście za gościnę, pyszne kiełbaski i pokaz kina domowego :)

Fakt, było krótko, ale tak jak aRBi napisał, praca i inne sprawy zmusiły nas do powrotu ostatnim autobusem, jaki udało się złapać. Do Krakowa mamy rzut beretem, więc na pewno to nie ostatnie takie spotkanie, a w inne strony, jeżeli ktoś coś zorganizuje też chętnie zawitamy :)

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów, obecnych na naszym mini-zlocie:

Czołgista - nasz gospodarz
M@x666 - organizator zlotu
rycho z córką :serdusz: - przebyli drogę ze Szczecina do Krakowa, żeby się z nami spotkać :piwo:
blasfobias i Air - reprezentacja Zabrza
Frax i Piotr34 - reprezentacja Krakowa (+ Czołgista)
aRBi & Bartez - reprezentacja Nowego Sącza

Fotki pojawią się niedługo (po ocenzurowaniu ;)) i Ci którzy nie byli niech żałują.

Pozdrawiam

mensir67pl 17.07.2005 02:17

GRATULACJE :piwo: moze stanie sie to zasada ZLOTY a moze FANKLUBY regionalne ;)

POZDrawiam wszystkich uczestnikow

Bartez 17.07.2005 02:28

Ilość załączników: 3
Cytat:

Napisany przez Czołgista
Jak Bartez dobrze mnie ujął jak na grilu robię kiełbaski to będzie Ci żal :)

Foto poniżej :)

Tak na szybko: fotka z częścią ekipy, oraz druga przedstawiająca toast za Majoneza, który chwilę wcześniej dzwonił, żeby pozdrowić zlotowiczów.

[Ten słoik z musztardą to miał być majonez po przeróbce w photoshopie :D ]

Więcej jutro, jak wstanę ;)

demek 17.07.2005 02:36

dajcie jedna:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12.