![]() |
Cytat:
|
a znacie jakiegos linka do zdjec z tej imprezy
chodzi o to ze moj dzidzio tez byl na tym ale slyszal ze w internecie sa juz zdjecia i musi je zobaczyc na ekranie monitora chociaz ma je juz w albumie |
No to nic innego jak tylko pogratulować :) :piwo:
:sluze: |
moje gratulacje :piwo: niech dozyja razem drugie tyle albo i wiecej! :piwo:
:sluze: :sluze::sluze: |
gratuluje, chociaz temat z przed roku
a dzidkowie Andrzeja szykuja sie do 51 rocznicy |
Cytat:
|
o kuchnia ale wpadka :D
nawet nie zwrocilem uwagi na date postu... :) ale i tak gratuluje zblizajace sie 51 rocznicy :) |
Niedługo.. ;) Ale i tak dzięki :)
|
Witam !
Sam też się złapałem na tym, że nie zauważyłem, że to temat sprzed roku.... Ale skoro zbliża się 51 - rocznica - to można znów złożyć życzenia Dziadkom @andrzejj9 'a - przede wszystkim dużo, dużo zdrowia !!! I wielu kolejnych wspólnych rocznic !!! :zespol: A prawdę mówiąc to temat jest też trochę na czasie dla mnie - bowiem w same święta - 25 grudnia właśnie 50 - rocznicę ślubu mają moja Ciocia i Wuja - zaproszenie już mam od ponad miesiąca ;) - będzie Msza w kościele, a potem mała imprezka w lokalu :) ro29 |
Cytat:
|
no nietypowo :) najlpeszego dla dziadków :) może następne 50 lat będzie troche przesadzone, ale życze im dalszego szczęścia we wspólnym życiu :)
|
pogratuluj dziadkom :)
:ognie: |
Coraz lepsi archeolodzy się zdarzają - nie ma co :D
Ale z okazji nadchodzącej 51 rocznicy ślubu życz dziadkom wszystkiego najlepszego ode mnie :) |
skoro tak to i ja wypije :piwo:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:30. |